Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stella

Marketing

Hvarski dani


Punih 13 godina održava se turistička kulinarska manifestacija
"Hvarski Dani u Šaranu" u zemunskom restoranu "Šaran".



Sa Hvara dođe ekipa restorana "Kod Kapetana" sa svojim
najboljim kuvarom.



Sa Hvara stigne i sve što je potrebno za ovu manifestaciju:
sveža riba, morski plodovi, salate, školjke, rakovi, masline i začini.



Lako predjelo je pašteta od ribe

A sad da izaberemo glavno jelo

Da li je bolji kotlet grdobe na žaru sa prelivom od suvog paradajza
ili file brancina na način kapetana (sa kozicama) ili filet mola u pršutu
filovan kozicama? Sva tri jela servirana zajedno.

Trilema se rješava polako i temeljito.

A za zasladiti, odakle da počnemo?


Ipak pijane smokve u prošeku i čokoladi

i rožada.

Pa doviđenja, do narednih Hvarskih dana i narednog praznika najbolje
kuhinje!



Post je objavljen 22.02.2017. u 06:15 sati.