Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

valentinovo

daklem vako. danas je valentinovo, šta bi neki rekli dan zaljubljenih. neču ulazit u genezu nastanka tog dana tj. valentinova ali je evidentno da je on ka i santa claus (djed mraz) nasta početkon prošlog stolječa kada su američki markentiški stručnjaci zaključili da će više prodat ako svoje proizvode povežu sa nekim facama iz prošlosti. pa je tako djed mraz nasta kao produkt marketinga tvrtke coca cola, a ovega valentina je iskoristija did od badija da proda više torti.

sve to skupa je zaludilo ondašnju zlatnu mladež koja je to iskoristila da bi obrlatila nevino žensko čeljade, moš mislit. još se k tome nadoveza oni rudolf, ne rudolf od djeda mraza, nego oni šta je snima filmove, valentino, punog imena Rodolfo Alfonso Raffaello Pierre Filibert Guglielmi di Valentina d'Antonguella, koji ni sam nije zna šta mu je ime a šta prezime ali je ostalo zabilježeno da je njegova smrt izazvala masovnu histeriju među ovin zamantanin zaljubljenicima u njegov lik i djelo. šta je on to činija i kako je zamanta sve te puste ženske, neman pojma jer nikad nije progovorija. šta je on njima govorija da i zamanta i danas ostaje tajna. nekako u to vrime su se pojavile i ove feministkinje pa je ionako sjebanin muškima, koji su baj 'd vej u to vrime bili stalne mušterije kupleraja još teže bilo doč do neke poštene ženske a kamo li nešto više. one pametnije među ženskon populacijom se nisu puno obazirale na novovjeke pizdarije nego su zaključile, daj šta daš dok mi ne prođe vrime.

i sve bi to još nekako i došlo na svoje da se nije pojavija zvuk na filmu. e oti zvuk je najprije sjeba valentina, jer kad je progovorija to je bilo ka da tovar reve pa je brzo pa u zaborav, ali su ovi filmski moguli otkrili šekspira. da, da, šekspira, šta se čudite!? šekspir je dotad bija rezerviran za plavu krv i one koji se tako osjećaju pa nije moga unit puno nereda među one šta su živili po principu use, nase i podase jerbo in je kazalište bilo nedostupno. e ali kad se pojavija zvuk na filmu onda se oni šekspir šta je bija pisnik i tija zadignit svaku suknju na račun srcedrapajući pričica proširija na svekoliko pučanstvo. i sve bi to nekako i prošlo da fata nije bila u vrancusku i gledala romeja i juliju, ne znan za koji kurac uopće spominju onog bidnog romeja kad ionako julija pokupi sav šlag.

e, a-pro-po tog romeja i julije sa stanovišta znanstvenog gledanja danas to izgleda ovako. juliji je došlo vrime da izgubi nevinost, znači bila je tinejđerica i to razmažena, koja je navikla da joj se sve njene želje ispunjavaju. naišla na onog blentu romeja koji je isto tako gleda di bi umočija. kako je julija bila iz suprotnog tabora tako je budala romejo pomislija kako bi to bija dobar trofej. onda su in zato saznali čača i mater, prije čača, koji je reka, nemere, i protira romeja jer je ubija nekog njegovog. onada je razmažena julija pala u očaj, ka i svaka razmažena tinejđerica koja nije ostvarila ono šta je naumila i tila napakostit čači pa popila otrov, koji nije bija otrov nego sredstvo za uspavljivanje. onda je doša oni blento romejo i ka svako muška budala proboja sebe nožen, uto se trnoružica probudila i vidila da je zajebala stvar pa i ona sebe probola nožen. za kaznu romejo danas ne prima ni jedno pismo, iako je julija zajebala stvar. nasriču, ovi danas šta zaborave valentinovo samo ostaju suva kurca.



Post je objavljen 14.02.2017. u 16:50 sati.