Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigekojeoduzimajudah

Marketing

Denise Grover Swank - Author - Dvadeset devet i pol razloga

Denise Grover Swank - Author - Dvadeset devet i pol razloga
U izdanju Stilus Knjiga

Rose je mislila da će joj u vezi s Joejem biti super, ali nije očekivala da će joj toliko nedostajati kad vikend prođe (zajedno su samo vikendima zbog udaljenosti), ali i dalje se odlučno odbija preseliti k njemu jer smatra da je mjesec dana veze premalo da se odluči na zajednički život. Pozvana je u porotu,ali ona to potpuno zaboravi i sjeti se tek tog jutra kad mora biti na sudu. Možete i pretpostaviti, ništa joj tog jutra ne ide od ruke i u svom stilu sve uprska. Njene vizije se i dalje pojavljuju, a današnja vizija ima veze i sa slučajem u kojem će ona sudjelovati u poroti. Čini se da je optuženi kriv, ali njena vizija kaže da je drukčije. Rose ne može to samo tako "ostaviti" i,naravno, upada u mnoge nevolje.
Ali tu nije kraj problemima, njena sestra, Violet, protiv je njene veze s Joejem i nastoji učiniti sve da okonča tu vezu.

Rose smo već upoznali i znamo njen "talent" da sve uprska. Kao i prvi nastavak, i ovaj ima elemente krimi radnje. Ful je zanimljiva i napeta priča o nastavku Roseina života. S obzirom da je glavna junakinja i dalje potpuno šašava, odlično ćete se zabaviti i nasmijati.
Brzo se čita i u jednom dahu, doslovno.
Napisala Dijana Mandic











Post je objavljen 14.02.2017. u 09:17 sati.