Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigekojeoduzimajudah

Marketing

Becca Fitzpatrick - Tiho,tiho,anđele

Becca Fitzpatrick - Tiho,tiho,anđele
U izdanju ALGORITAM (1.nastavak)

Nora je jedna sasvim obična srednjoškolka s planovima o upisu na dobar fakultet. Kao i većina djevojaka te dobi, i ona ima svoju najbolju prijateljicu koja zna apsolutno sve o njoj.
Na jednom satu biologije sve se mijenja, napokon upoznaje novog tipa u škola,a zadatak im je upoznati se bolje. Patch nekako zna sve o Nori, ali kako je to moguće kad su se tek upoznali i tek su prvi put progovorili? Pun misterije, nesmiljno privlači Noru iako ga se i nekako boji. Što je to u Patchu tako mračno i što to skriva iza svojih crnih očiju?

Woow, wooow... kažu da je ova knjiga postala hit teen literature. Baš i nisam više teen, ali me oduševila knjiga. Kako već znate, ljubitelj sam fikcije i nadnaravnih bića i pojava, a toga ima i u ovoj knjizi. Ovdje se ljudima suprostavljavaju likovi nadnaravnih sposobnosti. Većina vas već zna, a može se i pročitati na koricama knjige, Patch je pali anđeo, ali tek trebate otkriti kakve veze Nora ima s njim.
U nekoliko navrata me skoro srce izdalo, ima opasnih scena u kojima sam se tresla od straha, ali ima i uzbudljivih trenutaka. Napeta je to priča o srednjoškolki i palom anđelu i njihova romansa dobiva novi smisao, pogotovo kad dođe do uplitanja ostalih bića, a i tajne se moraju otkriti.
Svakako preporučam da pročitate ovu knjigu, a ja se bacam u potragu za novim nastavkom ove priče (Crescendo).

Napisala Dijana Mandić



Post je objavljen 14.02.2017. u 09:13 sati.