Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ČOVJEČE JE LI TI ZNAŠ ŠTO SU HRVATSKI POLITIČARI UČINILI SVIM HRVATIMA IZRUČIVŠI IH PROKLETSTVU.



ČOVJEČE neka te ne vara tvoj idol kome si se posvetio. I nemoj da se u njega dalje uzdaš, evo ovo ti govorim da ne padneš u njihovu zabludu... Ovo je nova nevolja, kazna i ruglo... Tvoj: Život ima li ili nema snage da časno živiš?!

Zar se ne sjećate kako je bivši komunista i sad pokojnik Ivica Račan (SDP), u prvi saziv hrvatskoga Sabora RH., doveo Zorana Milanovića, Tonina Piculu, i Milanku Opačić, i druge bivše partijske dužnosnike... Svi oni su obećavali kako izgrađivati će Hrvatsku.

Mogli ste čuti ovih dana Zorana Milanovića, kako je njegov predstojnik ureda vlade RH.,Tomislav Saucha uhićen. Njegov najbliži suradnik "šakom i kapom" krao je novac od i ovako posrnule države Hrvatske. Sad Milanović nam priča kako se povlači iz politike i odlučio se baviti svoji privatnim biznisom..

I Milanović se je nakrao i osigurao,.., znači vlast u hrvatskoj postoji - da se nakradeš i odeš s punim džepovima i torbama i drugim svim bogatstvima u lagodan svoj život. Nije Zoran Milanović jedini političar koji je takvo nešto napravio. To rade svi pod navodnicima "hrvatski" političari. Isto je učinila i Đurđa Adlešič, koja je narodu u Bjelovaru i okolici obećala "brda i doline", zatim je nestala preko noći...

Istina je da takvi političari su godinama zatrli Hrvatski narod. Pogledajte Milanku Opačić (SDP) kako bezbrižno sjedi u hrvatskome saboru, ovo joj je deveti mandat,.., onda će doći dan kada će pobjeći kao Milanović i Adlešič, i svi drugi njima slični.

Ima li u svijetu države gdje neki zastupnik sjedi u parlamentu "devet mandata", pa to je dokaz da ovaj narod ne samo kraj toga što se dade varati, je nezreo u svojoj glavi... Da ti svi ljudi - političari dobro rade - ja bi rekao neka sjede tamo doživotno. Ali oni nam prodaju "maglu" i kradu nas i obmanjuju...

Oni se ponašaju kao neki Bogovi, a tko sada da nas izbavi od njih?! A kakav su nam sve gad i hulu napravili, bijedu i sirotinju, i sve vrste propasti i posrtanja... I sada nitko za ništa nije odgovoran i kriv? Kakvu su nam sve štetu učinili; Nadan Vidošević, Ivo Sanader, Marina merzel Lovrić, Željko Sabo, Petar Čobanković, Robert Ježić, Milan Bandić, Zdravko Mamić, Ivica Todorić, Radomir Čačić, Miroslav Kutle, Josip Gucić, Luka Rajić, Stjepan Mesić, Božidar Kalmeta, Ivan Čermak, Damir Polančec, Ivan Čehok, itd.

----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 12.02.2017.
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3552.


Post je objavljen 12.02.2017. u 10:52 sati.