Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Subaru

Prekrasne dane vikenda koje smo proveli zajedno, upotpunjavali smo sječanjima na Japan i planiranjem novoga putovanja koje je sve bliže. Kako ovaj puta ostajemo punih 15 dana treba pametno isplanirati šta sve želimo vidjeti i običi. Iskustvo prošloga putovanja neprocjenjivo je u novom planiranju.

Osnovna greška koju smo prošli puta učinili bila je u tome što smo 11 dana podijelili na tri grada, 5 Tokyo, 3 Kyoto, 3 Osaka.
Tako smo to planirali. No kada se u plan unese vrijeme potrebno za putovanja tada ispadne malo drugačije. U Tokyo smo stigli tek naveče i jedva smo dočekali krevet. Trebalo je nadoknaditi 24 sata putovanja plus razliku u vremenskoj zoni od 7 sati. Dakle, spavanje do podne drugi dan. Tek smo poslijepodne iskoristili za prvu šetnju Tokyom. Putovanje od Tokya do Kyota opet nam je pojelo pola dana, put od Kyota do Osake nešto manje. Ali povratak iz Osake do Tokya i aerodroma Narita odnesao nam je skoro čitav dan.
Svo ostalo vrijeme bilo je iskorišteno na najljepši način.
Poučeni tim iskustvom ovaj puta idemo 6 dana Tokya i 9 dana Osake.

Osim planiranja kuda iči i šta vidjeti, ovaj smo puta u pripremi više vremena posvetili i hrani. Lijepo je vidjeti sve izloženo pogledima, čovjek bi očima jeo no glavna je prepreka pitanje: A šta bi ovo moglo biti? Dakle sa jednakom pažnjom kako najbolje iskoristiti vrijeme pristupili smo i upoznavanju jela.



Tokyo, Jutro u Parku Kiba



Kimono, ja i kimono



Prošli je puta Draga oduševila Japance pjevanjem pjesme Sukiyaki na japanskom u karaoke baru. Ove godine repertoar će biti proširen još ponekom pjesmom, a budem se i ja pridružio. Draga je bila iznenađena kada je čula kako sam naučio pjevati Subaru. Draga pak uživa u pjesmi Kokoro No Tomo i garantiram da ju lijepo pjeva. Siguran sam da i Japanci budu iznenađeni.














Post je objavljen 10.02.2017. u 00:54 sati.