Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Za nepovjerovati

Ovo je stvarno za nevjerovati a ako je istina molim sve kojima se to dešava da mi oproste na ovom ispisanom tekstu jer sada sam malo uzela odmor od gledanja serija na netu i pročitala sam nekoliko blogova koji se nalaze na meni najdražem blog servisu koji je kako kaže jedna blogerica u komentaru na jedan post postao"dječji vrtić" otprilike to u vrtiću zvuči ovako "Teta ova tamo mi je uzela moju igračku, a ima drugu oću da mi je vrati jer ona druga je strgana i neka se ona igra s njom".
Naime, dovoljno blogova ima i može se izabrati koga čitati, koga komentirati ali izgleda da mora biti prepucavanja da bi čitanost bloga bila veća no inače jer koliko ljudi toliko čudi.
Napao me ovaj, napao me onaj jadna ja kako da se obranim sada su i mailovi ti koji mogu odrediti tko će koga čitati tko koga komentirati, meni je to malo blesavo a dali je istinito ne mogu potvrditi jer nikada mail takvog sadržaja primila nisam ni onda kada sam mail imala istaknut u box-u.
Prepucavanja su suvišna na bilo kojoj društvenoj mreži pa tako i na blogu koji služi za pismeno izražavanje i druženje a ne provociranje. Koliko znam sebe ja na takav mail ne bih reagirala nego bih uživala u pisanoj riječi blogera bilo da me taj isti komentira ili ne jer svatko od nas ima svoje ja te se ne možemo ponašati poput djece u vrtiću, samo zato da bi na sebe privukli pozornost.

Post je objavljen 05.02.2017. u 16:04 sati.