Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VJERA JE MRTVA !



ZVONIK IMA SIMBOL KOMUNIKACIJA SA BOGOM, A ANTENA IMA ULOGU KOMUNIKACJE SA VRAGOM

Svećenici u Bjelovaru, na čelu sa biskupom Vjekoslavom Huzijakom, sakrili su od javnosti "Antenski sustav" koji je postavljen na nevidljivo mjesto u tornju Katerdrale te kako je taj potez van moralnih i vjerskih vrijednosti; jer se o tome trebala izvijestiti javnost.

Pod kojim je uvjetima je sklopljeni ugovor o tome se šuti. Ono što je zanimljivo crkva se nalazi na samome korzu, gdje se u radijusu od nekoliko stotina metara šeću mnogi ljudi... Antena od VIP-neta, je montirana da nitko nije znao.

Postoji Pravilnikom o zaštiti od elektromagnetskih polja, a na temelju kojih Ministarstvo zdravlja izdaje suglasnost o puštanju u rad svake pojedine bazne postaje.

I Ministarstvu kulture je prije postavljanja antenskog sustava trebala zatražiti prethodnu suglasnost, od drugih odgovornih tijela i institucija... onzervatorski odjel u Bjelovaru nije zaprimio zahtjev, niti je izdao prethodno odobrenje za postavu antenskog sustava na Katedralu sv. Terezije Avilske u Bjelovaru.

Na kraju ove priče koja dokazuje kako pred zakonom nisu svi isti. Isto tako smatram da su crkvene vlasti koje su to odobrile, trebale građanima javno se očitovati, a posebice barem vjernicima koji svakodnevno dolaze na svete Mise, te kazati što im se nalazi iznad glava.

Isto tako vjernicima treba pojasniti kuda se u ova teška vremena troši njihov novac - jer grad Bjelovar je iz proračuna dao 650.000,00 kuna, za obnovu tornja crkve...

Počeo je rat oko repetitora (antene) u Trojstvenome Markovcu, zatim je takva antena otkrivena u dimnjaku caffe bara "Rašela" u Bjelovaru. I bazna stanica u Predovcu... itd.

----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 05.02.2017.
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3542.


Post je objavljen 05.02.2017. u 13:18 sati.