Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ručak kod Bosanca



Ma nije to više nekad poznati Bosanac na Trsatu, mislim da je njegovo stisnuto dolje ispod terase na kojoj smo nekad u zlatna vremena jeli odojke i janjetinu. Sad je isto roštilj poznat, čini mi se da mi je blogerica u jednom komentaru baš ovo mjesto preporučila, al ne znam kak se to zove, kod nas ostao stari pojam. Eto, naručali se za 65 kuna i namirisali tartufa, obimno i dobro, istina nešto je bolje ali i znatno skuplje u našoj obližnjoj neprofesionalnoj Trsatici u kojoj terasa ne radi, niti jedan stol za hrabre kakvih uvijek ima.
Odmaramo se od teškog tjedna, smrt Predraga Matvejevića pokazala je u kakvom okružju živimo, opisaše ga budaletine maltene kao ortodoksnog komunjaru, njega koji je zbilja, sad s distance vidim pravio velike greške, pokretao peticije za Tuđmana i Šešelja i alarmirao uspješno na njihovu stranu europsko intelektualno mijenje, kad je to bilo opasno, ja vječiti pobunjenik sam ta sranja potpisao i smatram to svojim velikim greškama, nikad više za slobodu mišljenja bez obzira na svjetonazor onoga koji kao misli, doživili smo sve blagodati liberalne demokracije.
Veliki manipulator i još uvijek sindikalni vođa mi je drskim populističkim forama i manipulacijama lakovjernima zapaprio socijalnu poziciju, ma nosite se vi i vaše slobode.

Post je objavljen 04.02.2017. u 16:00 sati.