Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing




U postelji s ratnikom Maya Banks

Izdavač:Mozaik knjiga

1.knjiga iz trilogije McCabe

Mairin Stuart, nezakonita kći škotskog kralja skriva se od djetinjstva u samostanu. nasljednica je velikog miraza ,a isto tako i posjeda. Iako je u samostanu živi u strahu i boji se dana kada će biti otkrivena. Nažalost uskoro se njeni strahovi ostvare i ona bude oteta. Otimaju je opasni ratnici kojima ni tlo samostana nije sveto,a cilj im je odvesti je u dvorac zlobnom Cameronu. Na putu do dvorca Mairin spašava dječaka od ratnika,a kasnije i od samog Camerona. Boraveći u dvorcu njoj i dječaku prijeti smrtna opasnost,ali zahvaljujući sluškinji koja im se smilovala uspijevaju pobjeći. Bježeći u nepoznato da se spase nailaze na skupinu drugih ratnika tj. na dječakove stričeve. Bez obzira što ih dječak poznaje , Mairin ga žestoko brani, ne vjerujući nikome.Došavši do klana Ewana McCabea ,Mairin smišlja način kako da i od tuda pobjegne, ali ne uspijeva. Ewan i cijeli klan su dobri prema njoj i uvjeravaju je da će s njima biti sigurna. Iako uplašena pristaje i ostaje.

Ewan je najstariji brat u obitelji , ratnik koji ima jedan cilj,a to je osveta neprijatelju. Kada upozna predivnu Mairin ništa više neće biti isto. Ewan objašnjava Mairin da je najbolje da se uda za njega jer drugih mogućnosti baš i nema, a on kao snažan ratnik zaštiti će nju i njen posjed. Mairin pristaje ,ali mir u klanu neće dugo trajati. Ewan ima krticu u svom klanu koja kuje zavjeru protiv Mairin i Ewana, a oni će morati pred samoga kralja…..

Zanimljiv, lako čitljiv roman. Na dijelovima smiješan, pun je tajnih zavjera, ljubavi… Likovi su prilično slikovito okarakterizirani ,Mairin je prikazana kao prava lavica, koliko god bila plaha, toliko je bila i uporna , snalažljiva i hrabra boreći se za vlastiti život. A Ewan je snažni škotski ratnik koji je hladan, spreman krenuti u borbu svaki tren , ali i spašavati dame u nevolji, te isto tako i pokazati svoju nježnu stranu. Uživala sam čitajući ,a knjiga jako podsjeća na J.Garwood. Ovom knjigom zabava je zagarantirana, nadam se da će i ostali nastavci biti tako dobri.


Post je objavljen 04.02.2017. u 13:45 sati.