Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

SEX PISTOLS

Moj prijatelj Fresh piše triptih o sexu, shewi i ljubavi, pa ponukan njegovim opservacijama upuštam se u korito vrlo drzovite rijeke.

Kako sam kao dijete (teenager) imao privelegiju kupovine Playboy-a, Lui-a a i pristupa life peep show-ima a i pristupu vrlo otvorenim Europljankama, mislio sam da to nikad prestat neće.
Kad sam imao 18, ujak mi je posudio Alfa Romeo s kojom sam tada odvezao svoju "mladu damu" u Čatež na ćagu (poslije topla soba) sutra hakl na Savi.....
Mislio sam da su to tri najvažnije stvari na svijetu!
Danas!
Voziti auto mi se gadi, košarku nisam igrao 20 godina, a ovom trećem da i ne govorim......
Pametan čovjek ne može bez tuđe pameti, pa ću prenijeti zapažanje jedne njemačke psihologinje (Christa-e Meves)

"Opomene Apokalipse niti su fraze niti samo stare pripovjesti, koje za nas više ne vrijede. Možemo mnogo više uz pomoć psihopatologije dokazati, da svakoj pojedinačnoj sudbini prijeti opasnost , da propadne zbog nabujalih nagona, ako nisu podvrgnuti svjesnom kroćenju, razboritosti i obuzdavanju. Djeca, koja koja iz pomodarskog oponašanja, nikada nisu osjetila bilo kakva ograničenja, postaju sve agresivnija, postaju upravo lakoma za moći, željna vladanja nad drugima, prekoračavajući granice odraslih. Mladi ljudi, koji žive polimorfno-perverznom sexualnošću, kako to preporučuju neki "perfidni" pedagozi (dr. med Korf u listu "Bravo") stvaraju od njih ljude koji su skloni sexualnoj maniji i zatrovani sexualnom opijenošću"

Ja se jednom u Palmotićevoj ispovjedao, pa se onako "požalim" (unatoč godinama 5 banki) da mi pogled malo odluta kad prođe nešto "zanimljivo"..
A svećenik će meni,; a šta misliš da je meni lako a imam 70 godina!
Dogovorili smo se, da više neću griješiti
Ali izgleda da ću morat na Origenove metode!!!!

Evo lijepog primjera, kako "TO" može biti ružno!!!




Post je objavljen 02.02.2017. u 16:27 sati.