Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninepula

Marketing

EU fondovi pružaju mogućnost financiranja obnove stambenih objekata

ZAGREB - Trend povećanja cijene energije i energenata, među ostalim i rast troškova grijanja, dio su zimske svakodnevice.
Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju na snagu su stupili novi zakoni, propisi i mjere na području zaštite okoliša, potrošnje energije i energetske učinkovitosti pa su pred Vladom i građanima nove obveze koje valja zadovoljiti, ali i nove mogućnosti i prednosti. Stoga je primarni cilj Programa energetske obnove obiteljskih kuća, koji provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, povećanje energetske učinkovitosti postojećih kuća, smanjenje potrošnje energije i emisija CO2 u atmosferu te smanjenje mjesečnih troškova za energente, uz ukupno poboljšanje kvalitete života.
Međutim, problem najčešće nastaje jer građani nisu upoznati s prednostima ovakvog programa, kao i kome se mogu obratiti za podršku prilikom njegove provedbe.
Tvrtka Kontrol biro uspješno posluje na hrvatskom tržištu više od 24 godine i ovlaštena je za provedbu energetskih pregleda, izradu energetskih certifikata te
osigurava vrhunsku kvalitetu usluge nekretnine Zadar

Post je objavljen 31.01.2017. u 17:46 sati.