Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VRLO ZABRINJAVAJUĆA KORUPCIJA I KRIMINAL U INSTITUCIJAMA DRŽAVE U BJELOVARU

Ružica Lekšić na fotografiji u sredini.

Dana, 06.06.2013. godine u četvrtak, održala se je sudska rasprava na Općinskome sudu u Bjelovaru, u 10,00 sati. Tužitelj je bila Ruža Lekšić i njezin suprug. A tuženi je (bio) Kristijan Golec iz Bjelovara.

Kuća od Kristijana Goleca, bila je osam godina prije toga namijenjena za rušenje, kao bespravna gradnja od veličine 500 četvornih metara prostora. Vlasnik kuće Kristijan Golec, prodao je kuću u ulici Matice Hrvatske u Bjelovaru, za 100 tisuća eura Ružici Lekšić.

Tu ništa ne bi bilo sporno da Ružica Lekšić, nije bila pročelnica u gradskoj upravi u Bjelovaru. Ona je kriminalizirala dokumente i drugu potrebnu dokumentaciju, odnosno ona je sa svoje pozicije pribavila sve što bilo je potrebno da bespravnu kuću izvrši legalizaciju.

Takav zakonu u to vrijeme nije postojao, što je bio sukob interesa i kriminal. Obitelj Lekšić je navodno isplatila novac za kuću. Te, ostavila je u njoj Kristijana Golca da živi u nužnoj prostoriji od 66 kvadrata, dok se ne snađe za drugi prostor.

Sad proizlazi pitanje odakle Ružici Lekšić, toliki novac za kupnju kuće? On prevarila je kolegicu sa posla Ranku Marić, koja joj je posudila novac, i bila jamac za kredite... Tajna priča se je vrtjela u krugovima gradske uprave u Bjelovaru, kako Ružici Lekšić, drugi otplaćuju kredite.

Između ostaloga Ruža Lekšić išla je na sektaške seanse i bila povezana sa religioznom organizacijom "Riječ života", i tamo sudjelovala u "egzorcizmu" istjerivanju zlih duhova... S njome je bila njena kolegica Đurđica Zec, iz Bjelovara, koja je imala prije tvornicu za boju "Emanuel" u Velikom Korenovu.
Činjenica je, da Lekšićka se bavi vrađbinskim radnjama, tako u čudnim okolnostima je stradao i njezin sin.

Ružica Lekšić je sudski izbacila iz kuće van Kristijana Goleca, sa ženom i djecom... U tom slučaju Ružica Lekšić angažirala je odvjetnički ured Zlatka Gregurića. Dakle na sud su bile pozvane obje strane radi iseljavanja iz kuće, jer Kristijan Golec, koji nije plaćao stanarinu Ruži Lekšić.

Ružica Lekšić, je 1991. godine sudjelovala u kuponskoj privatizaciji i bila je umiješana u mnoge nezakonite radnje, koje su do danas prešućene. I nikada nitko nije za ništa odgovarao...

----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 29.01.2017.
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3533.


Post je objavljen 29.01.2017. u 21:47 sati.