Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

sex

evo su oni znanstvenici ustanovili, opet, da se najviše preljuba i razvoda događa radi pomanjkanja jebačine u braku. naime, na uzorku od 300 ispitanika, čak, došli su do zaključka da se oni jebu dvaput misečno a u najboljem slučaju jednom sedmično, političari nisu anketirani. ka rozloge za nejebicu navode stres i urbani način života.

još od pamtivjeka je poznato, ka šta san to već prije spomenija, da je rimska krilatica 'penis bonus pax in domus' preduvjet za zdrav način života, doručak nije bitan. da ne govorin o tome kako je još drevna indijska kultura i poznati mislilac jeb-ako reka da se kroz sex prazni negativna energija, ka šta se može primjetit na indijcima, ima i miljardu ipo i ne pate od stresa, od drugi boleščina da, al od stresa jok. dobro, sad, ne znan jel veći stres od nejebice il da nemoš priranit ono šta ujebeš, al je jedno sigurno, radi toga pati demografska slika. eto npr. ovi razvijeni svit, za razliku od indije, koja nema problema sa demografskom obnovom, prima sve migrante jer se njiovi ne jebu dovoljno pa in ponestaje radne snage i dovodi sebe u situaciju još večeg stresa od terorizma.

nadalje su ti znanstvenici zaključili da je monotonija u sexu glavni uzročnik pomanjkanja interesa za sexom pa preporučaju parovima da uvedu neke novine a da to ne budu medicinske sestre i doktori. tako su npr. neki otkrili da posjeduju vjekovne sklonosti koje su se razvile još u doba inkvizicije, drugi manje maštoviti su se vratili u rimsko doba, samo šta se sad to zove swinganje, i zakupljuju cili kruzer kako ne bi bili izopčeni, oni treči su se uvatili politike.

dakle, za zdrav psiho-fizički razvoj je od krucijalne važnosti količina sexa u svakodnevnom životu, a ne gledat politički talk show. ne mora svak bit georg clooney ili monica belluci u modu dolaze plus size modeli, za razliku od indije taki kod nas ne fali, triba samo upotrijebit maštu, i stres će ka rukon bit odnesen, plus šta će bit manje preljuba i razvoda čime će se poboljšat i financijska situacija. za demografsku sliku se ne tribate brinit jer kod nas u gradovima uglavnom žive ljudi sa sela samo je problem šta ne mogu nač posla pa pribjegavaju kontracepcijskim sredstvima ili se isele u neku zemlju di fali radne snage i tamo obnavljaju demografsku sliku, a ne ka ovi u indiji.

Post je objavljen 29.01.2017. u 17:19 sati.