Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

moda

je ova moda zna sjebat čovika. evo npr. oni muški šta su se svojevremeno furali na mačizam su nosili koleđice bez bičava. e sad neznan jel to zato da se zarlikuju od hercegovaca i šminkera il zato da in ne smrde noge, al jedno je sigurno svi su nabili žulje pa zu zaključili 'a ukurac i mačizam ajmo sad malo glumit metroe'. neznan šta danas glume al vidin da sad svi nose bičve.

šta se tiče ženskih one su još više ukurcu o' muških. one su najpri nosile postole na špicoke pa su in narasli čukljevi. onda su, kad in je doktor reka da moraju nosit udobniju postolu sve počele nosit postole na pačji kljun, oštiklama da ne govorin. to je uvik bija ženski fetiš, a i neke muške to jako puca, do boli, pogotovo kad zaplešu. no ni te štikle nisu bile dovoljne da se izdignu povrj muški pa su smislile platforme. to van je ono kad nije dosta 12 cm štikle nego još dodaš 5 cm poplata. to još donekle i nije loše jer čini dobru izolaciju, a neće smočit ni noge. samo je nasta zajeb, ponestalo visokih muških.

eee, al ova mlađarija je još luđa. u modu su došle rasparane rebe. bože me prosti sve sirotinja kad i gledaš a te rebe platili 100 €. a jebate bija bi in ja proda svoje šta su mi za radit upo cine, taman su bile u trendu, rasparane i zamaščene. e onda je došla zima pa su sve počele nosit hulahopke da začepe one rupe od 100 €. al bogami kad je ovu zimu zaladilo pojavila se nova moda sve one rupe su se pokrpale sa nekin tašelima u živin bojama. ja san ove moje krpa istin materijalon pa i ne mogu ponudit, nisu u modi.

i sa se mislin otvorit firmu za prikupljane stari postli jer garan će opet doč neka moda di će probužane postole bit po 100 € a one radničke cokule po 200 € pošto će se ovi danas virtualni mlatimudani počet furat na radnički imidž. ae i oni trliša šta uđu use pet brojeva ka i opereš.

Post je objavljen 27.01.2017. u 12:55 sati.