Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slucajnosrce

Marketing

Srce na umjetničkom djelu

(srce uočila Zorica)

Ujetnost je način izražavanja i kao takav individualna stvar za svakoga pojedinca. Ona se rasprostire od apstraktnoga pa do hiperrealnoga i to u spektru od stvarnoga do nemoguće maštovitoga. Nekome umjetnost predstavlja prolivena kantica boje, dok netko drugi ipak ima malo sofisticiraniji ukus za ljepotu izražavanja. Ona predstavlja potvrdu posebnosti koju većina predaje pojedincima u obliku priznanja i edifikacije njihovog načina izražavanja.

Svi smo mi na neki način umjetnici. Umjetnost je predstaviti svoje srce u najboljem mogućem svijetlu i pronaći barem jednu osobu koja će ga prihvatiti sa vrijednošću većom od opće priznatih, visoko vrijednih i cjenjenih umjetničkih djela. Umjetnost je pokriti troškove svojega života potplaćenošću, odnosno nedovojnom količinom vrijednosti u svijetu bezgraničnih izvora i izobilja. Isto tako, umjetnost je ostati zdrav konzumirajući otrove, proživljavajući stres i savladavajući svakodnevne nepredvidive prepreke.
Svi smo mi umjetnici unutar svoje domene djelovanja i to ne amateri, kako je većina sklona razmišljati, već profesionalci koji iako možda nikada ne dobe odgovarajuće priznanje, svoju potvrdu o jedinstvenom remek djelu dobiju ispisanu nevidljivom tintom na crtici koja dijeli godinu kada smo došli od godine kada smo otišli.


Post je objavljen 28.01.2017. u 19:15 sati.