Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/majamilanovi209

Marketing

Sretan rođendan!

Ne mogu vjerovati da je prošla godina dana od kad si se rodio. Bila je to umorna, naporna, zabrinuta, šašava i prekrasna godina.

Sad mi se čini da je vrijeme proletjelo. Kao da si jučer bio mali picek koji je tek došao na svijet a danas si vragec koji viče i stoji na svojim nogama. Puno toga se dogodilo u ovih godinu dana i pred tobom je čitav život.
Ali ne boj se ničega, imaš toliko ljudi oko sebe koji te vole i učinili bi sve za tebe. Tu su mama, tata, bake, dede, tetka, strina, stric, veliki braco, seka, braco i Luna. Malo sam nas nabrojala, ima nas još jako puno ali ti to dobro znaš.
Nadam se da ćeš zaboraviti sve ružno i sve što te plašilo jer je to bilo prolazno. Umjesto toga zapamti svu zafrkanciju, smijeh i koliko te volimo.
Nikada neću zaboraviti kako je bilo držati te prvi put, kako si se mijenjao iz mjeseca u mjesec, naše prve šetnje, Uskršnje iznenađenje za prabaku i pradjeda, kako si uživao u luftiću u moru, tvoje prvo smijanje na glas i prvu čagicu.
Ne mogu ni zamisliti kakav ćeš biti kad odrasteš, nadam se da ćeš biti veseo i društven kao i sada. Nadam se da ćeš se i u budućnosti veseliti sitnicama i smijati kao lud na brašno, takvog te volimo. Prizor tebe kako se satima igraš božićnom kuglicom i smiješ dok ti se pelena puni je ludilo.

Ne zaboravi, mama i tata te vole do kraja galaksije i nazad. Sretan ti prvi rođendan i želimo ti sve najbolje, pusa ljubavi.





Post je objavljen 26.01.2017. u 19:40 sati.