Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlicaodopaka

Marketing

Kad krene oflajn :-))

Najčešće pišem o netu. Onlajn je moj omiljen odabir. Chat na prvom mjestu. Ali chatova više nema. Nema i nema i šmrcam i tulim i želim i fali i opet bih :-)).
Ali, nema.

Tako da, vjerovali ili ne okrećem se oflajnu. Koji li čušpajz za okorjelu chattericu :-)). No, tu i tamo se dogode tipične chat situacije licem u lice, umjesto tipkama u tipke.

Moj višedesetljetni frend, oflajn narafski, tad nije bilo neta u ovom ni onom bivšem chatterskom obliku ima svoje provale. Inače izuzetno dragi, divan, krasan s ponekom manom. Povjerila bih mu, bez da trepnem, uvalila drito u ruke prvorođenca, milijun dolara. Ali, ključeve, papire i takve nebitne sitnice, no čens :-)).

Baš neki dan zove me ili u Pevec u šoping pa na kavu ili samo na kavu bez Peveca :-)). Odaberem šoping pa kavu. Dođe po mene i počne spika. Odgovorno tvrdim da kad ubijem nekog, hladnim ili toplim oružjem, oružje ću zapakirati i dati mu riječima: Molim te, pričuvaj mi, to mi je jako bitno. Nitko to nikad više neće naći i izvuči ću se neosuđena, corpus delicti nestao netragom :-)).

Na kaj frend veli da bum ostala zvezana u autu, a on će u šoping :-)). Fakat se ne mrem sama odvezati :-)). Smiluje se i odveže me, čak mi kupi probirštift, veći. Navodno volim velike :-)). Da, duše i srca :-)).

Digresija: Novi probirštift mi hitno treba, starom je vrisnula lampica koju sam promijenila, a nije predviđena za zamjenu. Tako da kad svijetli ima struje, kad ne svijetli, ne znači da nema struje :-)). Izuzetno zanimljivo dok popravljam peglu u 1 ujutro :-)).

Odemo na kavu, opet se ne mrem odvezati, bez obzira kaj sam mu dala da me zveže, morti to krivo radim :-)). Kaže da će mi donijeti kavu :-)). Ipak me odveže :-)).

Da, taj frend i njegova vozila :-)). Na polu mu već mjesecima ne radi bravica na vozačevim vratima. Već sam navikla da frend izađe, ja zaključam njegova vrata pa onda svoja :-)).

Zadnji puta je komentirao da me ne vodi na kavu zbog kave, može i sam popiti kavu, nego zbog toga kaj mu zatvaram vrata, to ne može sam :-)). Uostalom samo tri mjeseca vozi novu bravicu u autu, nije još došlo vrijeme da ju zamijeni :-)).

Da uopče ne spomenem kako me friško nazvao jer mu trebaju ključevi njegovog stana koje je po ne znam koji puta zagubio. Kako sam bila na kavi u gradu, dogovaramo se di će me pokupiti da baš se ne gnjavi autom po centru. Lijepo ga pitam di me želi pokupiti. Odgovara da me uopće ne želi pokupiti :-)))))))))))))). Složim se jer ni sama sebe ne bih pokupila da mogu birati pokupiti neku drugu :-)))))))))))))))))))))))))).

Tako to ponekad krene ... :-))
Kad se smijem oflajn ... :-))
K'o da sam onlajn ... :-))


Post je objavljen 26.01.2017. u 15:22 sati.