Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

JURE ŠIMIĆ JE TEŠKO STRADAO U PROMETNOJ NESREĆI



DAO BI SAVIJETE I PREDLOŽIO BI OKRIVLJENOM JURI ŠIMIĆU, ZA RATNE ZLOČINE, DA PROGOVORI ISTINU O SVIM RATNIM DOGAĐANJIMA, I DA NE ŠTITI NIKOGA.

Ovih dana sam pročitao u lokalnim novinama, kako je to već drugi puta od kako je Jure Šimić, doživio prometnu nezgodu... I ja lagano sumnjam u to - da nekome je cilj da se riješi Jure Šimića, koji znade neke ratne tajne.

Jure šimić ističe da sve više dobiva otvorene prijetnje likvidacijom. Očito je da nad okrivljenim Jure Šimićom (HDZ), se vrši pritisak i sije strah... I to samo zato da on ne bi progovorio realnu istinu o ubojstvima ratnih zarobljenika.

Nije samo Jure Šimić, taoc prijetnji, nego je taoc i cijeli Bjelovar, o tome mora se šutjeti i više od 20-tak godina. Šimić je trebao pristupiti, dana 23. siječnja 2017., na Županijski sud u Rijeci, zbog ratnih zločina u Bjelovaru.

Čudna prometna nesreća desila se je ujutro u 06,00 sati, na brzoj cesti Sveta Helena (kod Sesveta), kada je na njegovo vozilo marke "Suzuki", naletjela Škoda Oktavija ZG., za čijim je volanom bio 33-godišnjak, sa 0,45 promila alkohola. Toga dana 06. siječnja 2017., Jure Šimić je išao na posao u Rovišće, gdje radi u veterinarskoj stanici.

Advokat od Jure Šimića, ističe da okrivljeni Šimić, neće moći biti nazočan na sud-s-k-o-me ročištu u Rijeci, jer ima povrede glave, polomljeno nekoliko rebara, oštećenje lijevog bubrega i slezene... Između ostaloga da teško govori uz bolove...


----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 24.01.2017.
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3520.


Post je objavljen 24.01.2017. u 19:45 sati.