Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

The 21st Pandanet Cup Internet World Amateur Go Tournament

Pogledajmo kako su igrali naši predstavnici

U periodu od 23.12. do 15.1 održan je prvi dio 21. Svjetskog internetskog amaterskog Panadanet kupa. Hrvatsku je prestavljalo 4 igrača u dvije skupine (A i D). Tijekom kvalifikacija igrači iste skupine mogli su igrati sa bilo kojim igračem iz svoje skupine te su naši igrači postigli slijedeće rezultate.

A skupina ( 1D - 5D )

GetStrong (5D) 2 pobjede i 4 poraza - naš aktualni internetski prvak nažalost na ovom internetskom natjecanju nije prošao u daljnje natjecanje ali je pokazao da Hrvatska ima igrače koji se mogu mjeriti sa jakom svjetskom konkurencijom

D skupina: (11 kyu - ... )

Anunaki (14 kyu) : 4 pobjede i 18 poraza : iako rezultat sam po sebi nije sjajan, brojke nam govore da je Anunaki uložio velika količinu vremena sa sudjelovanje na ovom natjecanju jer je sam odigrao više partija nego ostali hrvatski igrači zajedno. Ponekad je znanje stečeno igrom vrijednije od rezultata na natjecanju, a siguran sam da će se s vremenom to potvrditi.
Animus (11 kyu) : na veliku žalost njegovih suigrača, Anunaki nije odigrao ni jednu partiju na prvenstvu. Ipak, shvaćam ga, jer iako Go uglavnom služi kao odmor od svakidašnjeg života, ponekad se moramo odmoriti i od Goa. Nema smisla igrati ako se tijekom igre ne osijećamo oslobođeni od stresa i briga, odnosno slobodnog uma.
ribabo (12 kyu): 13 pobjeda i 2 poraza : Ovaj put je ribabo bio ustrajan u svome naumu da prođe prvi dio kvalifikacija, što mu nije uspijelo prošle godine. Bilo je prilično napeto ali je na kraju uspio upasti u top 4 igrača koji nastavljaju dalje u borbi za regionalnog reprezentativca.
Sve rezultate možete vidjeti na linku ( http://my.pandanet.co.jp/iwag2016/result_r4.asp?ID=Europe )

Natjecanje ide dalje, 28.01 odigrati će se dvije runde, prva sa početkom u 9, a druga sa početkom u 11:30 gdje će se odlučiti tko će predstavljati Europu i Afriku u četvrtfinalu ovog natjecanja.

Rezultate možete pratiti na linku: http://my.pandanet.co.jp/iwag2016/result_r4_eu_t.asp

Vladimir

Post je objavljen 23.01.2017. u 15:04 sati.