Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
- Krist jednom stade na žalu.. i vidje dvojicu kako bacaju mrežu u more. Ugleda još dva kako krpaju mreze. I kaže im: 'Hajdete za mnom, učinit ću vas ribarima ljudi!' Divno je što ostaviše sve i krenuše! Predivno je što ti danas imaju svetu misu. (knev 3a kg)
- Pater Luka ... Bog Vas blagosovio.... od srca...
- Jutro! :
- Joj baš tako! Bas sam sretna zbog svih nasih pastira i ribara, sto ih imam oko sebe!!! Sretna sam da imam i vaš br.mob. pa kad smo u potrebi za molitvom, uvijek nam se rado odazovete! Lijepo je sto postojite!!! Bog Vas blagoslovio!!!Božji blagoslov
- Hvala dobrom Bogu i za Vaše zvanje i ljubav kojom nosite svoju karijolu-križ, i nama svjedočite kako se uistinu ljubi Gospodina! Neka vas čuva Blažena Djevica! :-)
- da, tako je... Hvala ti puno na orginalnom komentaru!:-)
- Hvaljen Isus i Marija! Pospanko se probudio. Sv.Misa je u 10.Bvb Ma da mi sada dođe i pozove me i sama bih pošla loviti ljude Njegovom mrežom. Ovako mogu samo drugima prepričavati o Njemu i Njegovim djelima, pa nitko sretniji od mene kad se netko 'ulovi' u mrežu Njegove ljubavu!!! (Jednu sam dušu 'ulovila' i sad se s mužem sprema u Međugorje da se oboje obnove ispočetka... sretna sam zbog toga...)
- Hvaljen Isus i Marija. Hvala. Svetu Vam nedjelju želim.

Post je objavljen 22.01.2017. u 09:41 sati.