Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

muški

pošto san već pisa o ženama red je da se nešto kaže i o muškima, da se ne bi osjećali zapostavljeni pošto su in one feministkinje ionako već potkresale jajca. e, i u toj konstataciji upravo leži njihova ahilova peta (a već od prije znamo kako je ahil završija). daklem muškima je najbitnije da su žensku zadovoljili u krevetu, to in diže samopouzdanje, a one pak vole samopouzdane muške pa neće sa svakim ni leć u krevet. jebiga, tek kad legnu onda ustanove da su mogle i bolje proć, ali šta je tu je, važno da je muški ambiciozan pa će time nadomjestit i nedostatke.

e, ali to muškima nije dovoljno. oni oće da su neprikosnoveni, da dominiraju, furaju se na mačizam a zaboravljaju da ženske koriste obe strane mozga dok oni koriste samo jednu, onu drugu stranu koristi ona druga glava i zato se za muške obično zna kazat 'glup ka kurac'. za njih je darvin mesija jer je reka da samo najjače jedinke preživljavaju samo zaboravljaju da je taj isti darvin reka da su ljudi postali od majmuna šta njima nije strano pošto svako malo ispadnu majmuni.

kako se furaju na snagu nerijetko in se događa da lovorike beru drugi, manje snažni ali zato više prilagodljiviji. da ne razmišljaju kurcen nego glavon oni bi znali iskoristit potencijal kojeg pruža feministički pokret, ovak stalno dolaze u komflikte i često ostaju suva kurca, pa su in zato krive žene.

jel se žene oče brčit? oče! pa pusti i brale nek se brče, dosta smo mi ove dvi ijade godina pišali krv za njiovu dobrobit sad je došlo vrime da i mi malo uživmo. je doduše da su muški to počeli prepoznavat pošto su izmislili televiziju i sve one naprave šta olakšavaju život; auta, mašinu za robu, suđe, usisavač,.....pizzu, ali još je to nedovoljno. njima je bitno da zarađuju više od žene. jebote glupa kad ti je to bitno! ako to nju veseli tribaš se i ti veselit, jer samo zadovoljna žena je dobra u krevetu, pa'š se i ti veselit. no kako bilo izgleda da će proć još koja ijada godina dok muškima počnu radit obadvi polutke mozga, a dotad će se već sami poubijat tako da će oni šta ostanu bit iznimno na cijeni i uživat u svim blagodatima koje žena može pružit.

Post je objavljen 21.01.2017. u 16:18 sati.