Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineumag

Marketing

Atlantic Grupa razmatra gradnju poslovne zgrade u Vukovarskoj

ZAGREB - Na prostoru zgrade Croatia Lloyd u Ulici grada Vukovara uskoro bi mogla niknuti nova poslovna zgrada s osam katova, a kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, glavni investitor poslovnog nebodera navodno bi trebala biti Atlantic Grupa Emila Tedeschija.
Nekretnina u Vukovarskoj u neposrednoj blizini njemačke ambasade i Goethe instituta u vlasništvu je Adris Grupe, iz koje dolaze informacije kako će zgrada sigurno ići u prenamjenu. No, iz obje kompanije još ne žele javno otkriti po kojem modelu će Adris ustupiti nekretninu Atlanticu.
U Adris Grupi kratko su nam poručili kako trenutačno provode cjelokupnu analizu svih nekretnina, odnosno poslovnih prostora u vlasništvu društva, te kako će nakon te analize donijeti odluku koće li ići u prodaju ili iznajmljivanje tih nekretnina.
Iz Atlantic Grupe Jutarnjem su pak, odgovorili kako već neko vrijeme razmatraju mogućnost ulaganja u “cjelovito osmišljenu i realiziranu zgradu sjedišta kompanije” te kako su u tom kontekstu “promišljali o više različitih koncepata i mogućih lokacija, među kojima je i zgrada Lloyd Croatia u Vukovarskoj ulici”.
- Do danas, međutim, nismo donijeli konačnu odluku o ovoj investiciji - kažu u Atlanticu real estate Croatia

Post je objavljen 18.01.2017. u 12:30 sati.