Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookeraj

Marketing

Okupljanje čitatelja Harryja Pottera povodom izlaska nove knjige Harry Potter i ukleto dijete – petak 20.1.2017., Zagreb, Rijeka i Osijek

Prenosim obavijest za medije iz e-maila koji sam dobila od Algoritma:

Poštovani,

s veseljem Vas pozivamo na veliko druženje čitatelja Harryja Pottera povodom izlaska najnovije knjige o najpoznatijem čarobnjaku HARRY POTTER I UKLETO DIJETE u nakladi Algoritma. Autori knjige su J.K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne, a prevoditeljica knjige je Dubravka Petrović. Harryju Potteru nikad nije bilo lako pa nije ni danas dok nastoji pronaći ravnotežu između uloga prezaposlenog djelatnika Ministarstva magije, supruga i oca troje djece školske dobi.
I dok je Harry prisiljen uhvatiti se ukoštac s prošlošću koja odbija ostati gdje joj je i mjesto, njegov najmlađi sin Albus mora se boriti s teretom obiteljskog nasljeđa koje nikad nije želio. U zlokobnom stapanju prošlosti i sadašnjosti, otac i sin otkrit će neugodnu istinu: tamu ponekad pronalazimo na sasvim neočekivanim mjestima...

Osma priča o Harryju Potteru ujedno je i prva priča namijenjena izvođenju na kazališnoj pozornici. Ova posebna verzija teksta koja se koristila na glumačkim probama upoznala je čitatelje širom svijeta s nastavkom putovanja Harryja Pottera i njegovih prijatelja i obitelji odmah nakon svjetske praizvedbe drame na londonskom West Endu 30. srpnja 2016. godine.

Algoritam u suradnji s prvom udrugom ljubitelja Harryja Pottera u Hrvatskoj, Ministarstvom Magije Hrvatska te klubom ljubitelja znanstvene fantastike i fantastike, Klubom Titan Atlas, vas poziva u petak 20.1.2017. s početkom u 18 sati u knjižare u Zagrebu (Gajeva 1), Rijeci (Korzo) i Osijeku (Avenue Mall).
Pripremili smo kvizove, cosplay i Harry Potter teatar u sklopu kojeg će se izvesti mala predstava prema knjizi. Torterie Macaron pripremit će tematske slastice. Najbolje plasirane u kvizu nagrađuje CineStar Cinemas Hrvatska darovima iz filma Čudesne zvijeri i gdje ih naći. Najbolje kostimirane nagrađuje Inverzija Harry Potter figuricama.

Također, u svim Algoritam MK knjižarama posjetitelji će se na datum izlaska knjige imati priliku fotografirati te tako sudjelovati u velikom darivanju. Posjetitelji su pozvani da fotografiju s #harrypotteriukletodijete objave na svom Facebooku, Twitteru ili Instagramu. Najkreativniju fotografiju nagrađujemo atraktivnim poklon paketom Ministarstva Magije Hrvatska, CineStara Cinemas Hrvatska i Algoritma.

Veselimo se Vašem dolasku!

Srdačno,



Post je objavljen 17.01.2017. u 09:52 sati.