Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

žene

evo je oni freš napisa post o žemskima. dobro je on to složija, nema šta ali se oma vidi da je momak bez iskustva kad se boji da će mu žemska ostrič kosu. ka prvo žemske moš razumit tek kad ti kosa otpadne jer si se oslobodija onog vjekovnog straja da će ti je ostrič. a da bi ji razumija moraš malo uć u genezu žemske.

šta onoj budali menelaju nikako nije moglo doć upamet kad mu je paris oteja helenu pa je poveja vojsku i sorija troju samo zato šta je paris bija bolji jebač od njega. da je ima imalo soli u glavi škužija bi da radi pizde ne triba gubit glavu, a glave je koštalo ahila. poslin su ovi, bez kurca, šta su proučavali grčku povjest zaključili kako je žena zlo samo zato šta su je svaćali previše ozbiljno.

e onda je nekome, šta nije moga jebat ili je bija sadist palo na pamet da izopći žemske i tako privuče veći broj oni koji su bili u kurcu ka i on jer mu donja glava nije služila ničemu a gornja je bila za kurac, iako bi tribalo bit obratno, al eto, nije. međutizin izgleda da tada, u to srednjovjekovno vrime, dok se impotentna ekipa ufuravala u mržnju prema žemskima one su na suptilan način počele kontrolirat muške čemu svjedoče one bezbrojne srednjovjekovne budale koje su radi pizde od sebe radili pizdu, jer nagrada je bila vjerojatnost da će in se posričit umočit.

prije pojave religija žene su bile ravnopravni članovi zajednice o čemu svjedoče i brojna arheološka nalazišta u kojima se pronalaze figure venere i drugih božanstava koji veličaju status žene, da ne spominjem rimsku kulturu, na koju se svi furaju, gdje je na zidnim freskama bila prikazana esplicitna jebačina a uzrečica 'penis bonus pax in domus' postala krilatica.

daklem, žemske su jedna vrlo jednostavna bića samo jin muški koji su u kurcu pridaju veliki značaj, plus šta su ih ove religije sjebale toliko da nije nikakvo čudo da su se poslin 2000 godina žemske probudile i počele tražit ono što su odavna imale i što in pripada. njizi prvenstveno tiriba, kako to kaže rimska krilatica, zadovoljit, i ne svaćat i ozbiljno pošto one ni same ne znaju šta oće, a i kad misle da znaju povjerit će se prijateljici koja će i iz zavisti nastojat zajebat.Post je objavljen 16.01.2017. u 16:41 sati.