Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

dan trinaesti petak



Danas smo odlučili prošetati po blogošpici i saznati što o recentnim blogodogađanjima, i uzeti izjave od slučajnih prolaznika

upravo prema nama ide podbuhli gospodin, s čudnom frizurom, u trenirci s nacijonalnin grbon na kojoj piše Croatia Gelselkirchen, u ruci ima torbu u kojoj nosi kokoš, pa pretpostavljamo da ide kod doktora

gospodine, što imate reći za BlogTV

FreshCaYg,ako je istina kako mi je putem E-mail-a Sjedokosi dojavio da si uz još neke u uredništvu blog.hr umjesto onog RIBAFISH i tako pridonosiš učestalom brisanju mojih blogova ili u najmanju ruku zabrani komentiranja registrirano sa istih,tako te upozoravam da se ne igraš ćorava posla i da ne diraš u lava dok spava.Danas sam pisao uredništvu,u više navrata i prije,odgovora nema,svejedno mi ali ponavljam...POZOR ne samo tebi nego svima koji su ki i ti.Nije ovo nikakva prijetnja nego uputa za tvoje dobro.Ja ne proksim ni tebi ni nikomu.Jasno?

hvala gospodine

dragi gledatelji je li to moguće, čuli ste što kaže predstavnik naše dijaspore, koju osim njega sačinjavaju još Euro, blogi, blognjuz, kojotica, i mačak, te još neki drugi, evo da pitamo za izjavu i starijeg gospodina, da saznamo što o svemu misle i umirovljenici

recite gospodine što vi mislite

e pa ovako, Gospođa je kao jedna od urednika Blogograda odlučila da me briše iz Blogograda iz zna se kojih razloga. Privatnih naravno. Sudjelovao sam u knjizi. I onda je počelo šikaniranje sa brisanjem mojega pasworda i nisam se mogao prijaviti; i brisanjem mojih komentara, koje sam na sreću sve kopirao i pohranio A ti, fra, dalje sam izvuci zaključke.

pojasnite nam molimo vas malo tu situaciju

kad me netko zamoli kao stara teta, otvorim pristup, ali sam zaboravio zatvoriti. sada je zatvoreno. A što kažeš kad Bloger Blogeru zabrani, a o njemu piše laži i bezobraštine? To je u redu? kao post PLIVANJE 0d 24. kolovoza u kojem se mene osobno vrijeđa lažima, kao zahvala za lijepo ljetovanje? A ja nemam pravo komentirati ni odgovoriti.,bocacciozg :) Ah, da NEKA, je blogerica koju sam prepoznao po stilu. :)

hvala vam gospodine jako ste ljubazni

eto tako zbore naši umirovljenici, idemo sad do gospođe s velikim oćalama, odakle ste vi gospođo

a iz Splita, e

želite li nekome nešto poručiti preko televizije

BORIS.......e, sad si prešao svaku dozvoljenu mjeru komunikacije.
Ovo što je napisala @stara teta me malo osupnulo oštrinom , a ovo od @lionice je meritum onoga dobrog preraslog u zlo zahvaljujući tebi i glavnoj urednici2.

Kad se vrati Gorkić Taradi dogovorite se za promociju po županijama. Prva neka bude u njegovom restoranu u Čakovcu gdje je i on imao promociju.

Ostali blogeri po Županijama će se već nekako snaći....a ja, a mi koji nemamo tekstove jer nismo ušli u VAŠE uredničke propozicije - mi ćemo se diviti BLOGoknjizi izdaleka. Ako pukne netko od jala nećete čuti jer će te se kuckati šampanjcem.
A ovo......
Inače ovi tvoji komentari ovih dana su za zbirku mobing bisera.
UVREDA JE ZA 39 BLOGERA tipično komunjarska konstatacija BEZ SELEKCIJE. Iole pametan čovjek zna s čim se može podičiti.
I JOŠ KNJIGU NEMAŠ U RUKAMA DA BI O NJOJ MERITORNO GOVORILA
MOLIM TE NE KVARI VIŠE OVAJ DAN I NE ZAMARAJ BLOGERE
C/P sjedokosi niti shvaćam, niti pokušavam , niti me je briga. SAM si izjavio, da si tekstove uzimao SVE ( s brojem 9 ) i da nisi vršio selekciju...Ako i dalje misliš, da moje istinite tvrdnje su MOBING BISER onda je slobodno tiskaj , a Lastavica neka ti radi recenziju. Kad je počelo velikim tandemom, neka završi u velikom stilu!



žestoka ste vi dama nema što, a tajnoviti gospodin do vas, što vi radite gospodine,

ja sam pjesnik

eto dragi gledatelji u našem programu imamo ni više manje nego pjesnika, pa recite nam nešto kakav je vaš izričaj

Tko je tebi dao da učiš i odgajaš djecu...moju zasigurno ne bi...odgajati djecu ne može onaj tko i sam nije odgojen...ovih dana razmišljam kako bih trebao Ministarstvu poslati sve tvoje postove, koje sam snimio, te da procjene da li se ti više možeš baviti ovim pozivom...osjećam građansku dužnost nešto poduzeti, u prvom redu - zbog naše djece...ovakvo javno ponašalje učitelja je za svaku osudu...jadna djeca, naravno i njihovi roditelji, kome si ti učiteljica...

malo neobična pjesma, ali eto

to bi bilo sve od nas za danas

sve boldano su citati da nas ne bi neko optužio za plagiranje

Post je objavljen 13.01.2017. u 09:02 sati.