Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ajd, ionako će za samo par minuta nestati s naslovnice



Dobro, ovo ludilo mi je poznato na servisu, jutros sam pitao preko fejsa što se događa, mene jbga nakon svih tih godina nitko ne upućuje kamo trebam komentirati, nakon posla me čekalo, Annaboni je muško. Ja znam da je ovaj portal jedinstven, čini mi se da sam negdje pročitao da je Dario otišao, ali u svakom slučaju njegov duh živi. Annaboni, koja se sa svim svojim nickovima najviše zamjerila meni od autora s bloga.hr, sad sam tek s distance došao do nekih dijaloga s pokojnog x-portala, njoj se mora priznati barem tri stvari, po kvalitetu pisanja spada među deset na ovom servisu, uvijek na netu koristi dosljedno i pomalo glupo istih pet šest nickova, prati najbolje na servisu koji obično imaju tri četiri komentara poput ani ram, dok sam bio na godišnjem i listao vidio sam da mi je isti post na x portalu s jednim nickom lajkala, dok me je s glavnog nicka žestoko napala, uvjeren sam kad bi odlučila pisati kao muško, da bi bila znatno uspješnija od npr. Anais Nin koja je samo imitirala svog tadašnjeg ljubavnika pisca. Za nju totalnu punokrvnu ženu napisati da je neki tamo bloger kojeg ne pratim, vidio sam danas par postova, još bezvezniji blog od mog, je malo blentavo.
Od samog početka je karakteristično za ovaj portal da forsira totalne bezveznjake, neki su i objavili knjige i nestali, neću vas podsjećati kako su se zvali i da favorizira fight, ma kako bezvezan bio. Jebote koja su to bila vremena kad je Daniela polemizirala oštro s Bugenvilijom, danas su koliko znam frendice, barem fejs. I stvaraju, za razliku od novih ovdašnjih favorita.
Oke, odradio i ja svakodnevni post, nisam ja veliki umjetnik koji svršava dva ili tri puta mjesečno kopirajući velike umjetnike.

Post je objavljen 12.01.2017. u 18:51 sati.