Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inspirationsart

Marketing

Noć muzeja

Noć muzeja je uvijek zanimljiva zbog čiste gužvancije, nedostatka zraka i susretanja sa poznatim i manje poznatim ljudima. Možda još niste bili na pravoj Noći muzeja. Jedna poznanica i ja smo cijelu noć zujale po zagrebačkim muzejima i bilo je šteta što nije skroz do jutra trajalo. Dobro da smo došle automobilom i to je bio VELIKI plus za nas. Postoji mnogo hedonizma za ljubitelje umjetnosti, ali nema tišine i vremena za razmišljanje tek se kasnije slegnu misli i one ostale slike u nama.
Na moju žalost i ove godine ću propustiti taj divan događaj, ali ako vi možete otići, svakako posjetite i otvorite makar na jednu noć svoje srce umjetnosti i umjetnicima.


http://nocmuzeja.hr/popis-muzeja/

UMAG

Kažu da su Umagu napravili onu šetnicu uz obalu koju su počeli prošle godine kad sam bila tamo. Postavili su na otvorenom sprave za vježbanje (orbitrek, bicikl...), pametne klupe za punjenje mobitela, glazbenu ogradu, posadili u krug maslinu....Vidjela sam fotke i stvarno je UAU!

A za Sisak...možda bi trebali napraviti kao Francuzi u bazene staviti bicikle, obući se u badiće i nova rekreacija je tu...



Post je objavljen 12.01.2017. u 16:11 sati.