Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

CAR GRADA BANKAR RADAKOVIĆ - KOGA TREBA PITATI: ŠTO NIJE NJEGOVO?!



KAKO JE HOTEL CENTRAL U BJELOVARU, UNIŠTEN I OBEZVRIJEĐENI POSLIJE KUPIO PETAR RADAKOVIĆ ?!

Sjećam se kako je mjesecima trajala agonija i drama, kada je u hotel "Central" u Bjelovaru, odsjeo lažni poduzetnik iz Gornjeg Tomaša Srećko Raić. Koji je bez jednoga novčića da plati zakupio cijeli apartman. Danima je radila kuhinja "non stop", tu su svi se dolazili gostiti, koga bi pozvao na hranu i piće Raić. Puni pladnjevi pečenog mesa na tacama su letjeli... Konobari su trčali kao ludi.

A Srećko Raić je imao sve veće prohtjeve i želje. On se je tako postavio kao neki šumarski poduzetnik, a u biti je imao samo dvije ručne motorne pile, koje je kupio na virmane,..., dok u banci na žiro-računu nije imao nikakvih novaca. Tako sa bezvrijednim papirima je plaćao "sve oko sebe" živo, pa čak i luksuzni boravak u hotelu "Central" u Bjelovaru.

Danas, mi sve to izgleda čudno i glupo, da Raić je uspio obmanuti tolike ljude - koji su mu naivno vjerovali. Hvalio se; da će on kupiti taj hotel, i da će biti vlasnik... Osoblje hotela još više mu se zato pokoravalo... Kada su poslije shvatili da Raić samo obećava i laže,..., potom su ga izbacili van. Srećko Raić na kraju je završio u zatvoru i psihijatrijskom liječenju... Ugostiteljstvo "Central" kraj svih poslovnih dugova, i još jedan dug je dobio. I tako na kraju uništeni "Central" povoljno je kupio Petar Radaković.


BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Hrvatska Udruga "ŠTIT"
URED: Masarykova 8
-------------------------------------------------
Objavljeno: 12.01.2017.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3506.


Post je objavljen 12.01.2017. u 10:54 sati.