Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Vrijeme krvavog raspleta



Politički ples (s praznom, ispražnjenom državnom blagajnom) u svrhu političkog obespravljenja nositelja suvereniteta (naroda) orkestriranim nametanjem preferencijalnog glasovanja, povratka srbendera-komunjara-orjunaša, forsiranjem lustracije i domoljubnih snaga (bez konkretnog plana prevladavanja gospodarskog sloma; koji su titoisti i komunjare produbile) isplivava u svojoj zlobi.

Ova vlada nije sposobna (bez krvoprolića) rješavati probleme na korist istinskih vlasnika države, državne imovine i vlasti.
Sustigao nas je paradoks pa vlast (čiji smo vlasnici) hoće postati vlasnik nas samih.
To je poznati paradoks kvazidemokracije (sve za vlast, vlast nikome).

Tko se (u demokraciji) usudi raspolagati s milijardama (desecima milijardi) (kuna ili eura) bez suglasnosti naroda?
Ove treba naučiti pameti ...

Malthus (Thomas Robert Malthus, Rookery kraj Guildforda, 16. veljače 1766. - Bath, 23. prosinca 1834., engleski demograf i politički ekonomist), mada u krivu, svojim je pesimističnim ekonomskim teorijama otvarao vrata novim teorijama rata.
Ako je društvo izloženo borbi za opstanak, u kojem ne postoji mogućnost kompromisa (unatoč pisanim zakonima) prirodno pravo na opstanak i samodržanje vodi izravnom sukobu - ratu.
Hrvatska je opetovanim i desetljetnim obmanjivanjem javnosti, izigravanjem demokracije i dobrih običaja stigla u točku iz koje nema povratka. Rat (za opstanak).
Nema Srba (i sakrivanja iz srpskih pretenzija, vješto manipuliranih od vladajuće svojte), nema neovisnih lista (cio most je šaka umno poremećenih idiota koji dvije rečenice nisu sposobni sročiti), nema HDZ-a (desnog centra - oni su go Q(urac)), nema političkih tradicionalnih vrijednosti (jer su sve prodane umnoporemećene duše koje su se nakrljile na 100 milijardi kuna državnog proračuna).
S vama nema pregovora - vrijeme je za otvoreni rat s gomilom krkana koji hoće odlučivati u ime onih koji ih nisu ovlastili.
Vrijeme je za krvavi rasplet. Tko bude sposobniji brže će okončati (krvavu) dramu.

(Gledam Stiera na tv-u, njemu trebaju detaljnije procjene štete kako bi dalje procjenjivali položaj INA-inih plinskih nalazišta u Siriji, a oko njega trinaest idiota koji toliko zabrinuto izgledaju kao da su izgubili djedovinu na 32 crno ... sad mi je jasno kako je Hitler postao diktator, toliko je ljudi voljno lizati idiotu stražnjicu da idiot (Stier) pomisli kako je više od onog što jest.)

Ravnajte se (koliko god zakoni priječili oružane i krvave sukobe) kako je krvavi rasplet neizbježan u društvu koje svima ne daje podjednake šanse za opstanak. Ova garnitura (šljama) upravo to radi ... vrijeme je krvavog raspleta.





Post je objavljen 10.01.2017. u 01:54 sati.