Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Stolice i ljudovanje



Danas je društvo pozvano kod nas na sarmu, ujutro sam se spustio u grad po najbolji kruh, usput skoknuo (prva fotka) do skladišta Gracijanija ne bih li saznao jel mi pajdo u redu, pročitao sam na portalu da je u skladištu noćas jedan beskućnik izgorio, al naravno, tamo sad nema nikog i sve je zapriječeno.
Na povratku idem u Konzum centar kupiti vodu i usput u Jysk škicnuti jel počela akcija za stolice i ima li ih još, sinoć su nam rekli da danas kreće, inače sinoć me obradovala i trgovkinja iz Konzuma salutirajući, da je zadnji dan akcije za Jägermeister, pa je litar za sto kuna pao, danas mi lijepo bilo opet viditi cijenu stotridesetinešto, tak sam kupio vodu, zaboravio na stolice i krenuo vani, kad netko viče li viče moje ime i izlazi iz kafića.
Naravno ne prepoznajem, sin najbližeg suradnika mog pokojnog oca iz sretnih vremena kad je ovaj bio faca i stručnjak, najveći za okoliš, u bivšoj državi, te neupitni pozitivac. Nešto je mlađi od mene i pamti vremena kad sam ja s komunom u Bosni bio pojam i prkosio onim vremenima. Pričamo tako o svemu, prisjećali se i Hamburga u kojem je i on radio, na kraju raspravljamo oko računa, kaže on, ne dolazi u obzir, ja sam zvao, tu nema suprotstavljanja.
Odlazim i kupim stvari, možda ne bih ustao, zaugodnilo, al imam sladoled koji prijeti otopljavanjem i eto...
Drugarica ustaje kad sam ja već odavno na chatu, kaže, što si kupio dva velika kruha, shvaćam u sekundi, ej drugar, ostade ti bez glavnog ak je i kod tebe sarma.
p.s.
Poslije smo išli po stolice, plaćene, dvije će stići naknadno, ponijeli drugarica jednu, Jin i ja drugu, pištalo na izlazu, ja samo odmahnuo, sad vidim doma, ostao taj vrag od alarma i to uopće nije jednostavno za skinuti.
p.p.s.
Naprasno završavam post, društvo s dobošicom čeka :D



Post je objavljen 05.01.2017. u 16:45 sati.