Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

I TO JE POLICAJAC DARKO RUPA KOJI LAŽE NA MENE U KORIST JEDNOG KLOŠARA



VISOKI PREKRŠAJNI SUD U ZAGREBU VRATIO JE PREDMET SUTKINJI JASNI KRAJAČIĆ NA PONOVNO SUĐENJE, JER SUTKINJA JE POSTUPILA NE PROFESIONALNO I ALJKAVO U "LAŽNOM" PREKRŠAJNOM POSTUPKU PROTIV BRANKA STOJKOVIĆA.

Policajac Darko Rupa, baš je "intelektualna rupa", on išao je sa mojom suprugom Živkom u školu, rekla mi je da je bio najgori đak u školi, i sad je policajac... Prije sam policajca Darka Rupu, uvijek pristojno pozdravio u gradu, a iznenađen sam ostao kada je lažno svjedočio na Prekršajnom sudu u Bjelovaru, da sam na gradskom korzu "ošamario" Ladislava Sijarta.

Na taj način policajac Rupa, je postupio pristrano i zloupotrijebio je svoj položaj i ovlasti. I to samo kako bi meni želio nanijeti štetu... Nije policajac Darko Rupa, jedini "šarlatan" u policiji, ima njih još koji su se udružili da mene lažno optužuju, i stvaraju mi montirane procese i progone... Ovo društvo koje se raspada po svim šavovima plaća takve policajce, i njihove kriminalne radnje...

Takvi policajci sramote državu Republiku Hrvatsku, i nanose joj ogromnu moralnu i drugu štetu. Policiju u Bjelovaru, pod hitno treba provjetriti, i stručnim ljudima dati da rade posao kako treba. Godinama već gledam kako "kriminalna hobotnica" trese Policijsku upravu Bjelovarsko-bilogorsku. Bezakonici tobože sprovode pravdu, a sramota su!

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-------------------------------------------------
Objavljeno: 05.01.2017.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3493.


Post je objavljen 05.01.2017. u 09:44 sati.