Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

cezar

jebate šta je oni cezar bija vidovit čovik on je još prije dviijadeistogodina utra put demokraciji. oma je skužija da će ispraznit državnu blagaju bude li mora plačat sve špije kako će doć do informacija pa je smislija da jednima kaže jedno, drugima drugo i tako i zavadi. dok su se tako suprostavljene interesne grupe svađale oko toga di je međa njiova teritorija on bi lipo upa u oba teritorija i proglasija i svojin.

tako isto funkcionira i ova demokracija. ne moraju plačat špije jer će ljudi sami kazat šta misle uvjereni da i neko sluša, netriba i čak ni posvađat, posvađat će se sami jer ionako ne misle isto. i dok se oni tako raspravljaju (izraz za svađu na civilizirani način) dotlen oni šta su in dali materijale za svađu proguraju neke zakone a da ovi nisu ni skužili o čemu je zapravo rič.

eto npr. povečanje plače i smanjenje pdv-a na struju. najprije su se natezali oko božičnica, a, moraš se malo i natezat sa pegovaračima da bi bilo transparentno i da se stekne dojam ozbiljnosti situacije. onda su se natezali oko toga oče dignit plaču 2% ili neće. pa su onda usljedila pitanja od nacionalnog interesa za koja će se nač sredstva od oni di su smanjili pdv. e tu sad već nešto smrdi a nije tuka u pečnici. kad su sve to ispregovarali zaboravili su spomenit da će uvest porez na nasljedstvo i na darove. dašta da su zaboravili jer ko ne bude moga platit porez ide mu ovrha, a to znači da prelazi u vlasništo države, a ako ga i plati onda će od toga namirit dobar dio onoga što su ustupili.

2% od 5000 kn je 100 kn, a 5% od 100 000 € je 35 000 kn, šta ti je onda čoviku dat 2% kad ćeš mu uzet 5%, a fala bogu biznis sa mrtvima nikad neće umrit. je ali ima kvaka, zaboravili su kako je cezar završija.


dodatak: eto i studente udrilo po džepu

Post je objavljen 04.01.2017. u 18:10 sati.