Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojakurukshetra

Marketing

Sad već laufamo po 2017....

Dragi moji, sve vam najbolje u ovoj godini! Neka bude puno zdravlja i dobrih ishoda. Za sve ostalo tu je Mastercard, Visa ili što već. Ako ste zaposleni, naravno.

Trebalo mi je par dana da dođem sebi od dočeka. Začudo, vratila sam se doma jako kasno, a bila sam na mirnom mjestu uz ljude koji ne piju, ne puše, ne jedu meso, ribu ni jaja i provode velik dio dana u meditaciji. Nije mi ni samoj jasno što se dogodilo da sam tamo provela puno radno vrijeme. Bilo je dobro, pomalo čudno, ali ajde. Ne mora svaki doček biti uz pivu i francusku.

Još par slobodnih dana pa back to work. Psihički se još održavam, trebat će mi. Pijem i ashwagandu jer sam kronično kilava i mislim da mi nedostaje energije. Ashwaganda je jedna indijska biljka koja radi na ovom i onom, kako to obično biva, a ja sam se odlučila na nju jer mi je jednom ayurvedski liječnik rekao da je dobra za moju konstituciju- tada sam dobila masažu s njenim uljem. Sada sam odlučila kupiti je i pijuckati s ciljem da mi se malo energija pokrene. Dobro je, danas sam provela skoro puno radno vrijeme po kavama i pizzama. It works.

Čitam svaki dan, ali nikako da dovršim nijednu od knjiga. Opet vučem svoje kronične probleme s knjigama. Barem su tri otvorene i često sve tri završe otpisane. Ali uporna sam sad, jedna je o regresiji od onog tipa o kojemu je Mišak čak napravio emisiju pred koju godinu. Zove se "Putovanje duša", autor je Michael Newton. Interesantna knjiga, bazira se na duhovnim iskustvima njegovih klijenata, stanje nakon smrti. Ne znam što da mislim, još od malena znam za regresiju i smatrala sam ju nečim što bi meni dobro došlo za rješavanje nekih pitanja, no nisam se usudila nikada podvrgnuti tako nečemu. Naime, nije se pojavio takav terapeut u mom životu, a ne bih se baš s tim igrala. Ovaj dr. Newton opisuje takve stvari u toj knjizi da se doista zapitaš kako je to i je li uopće moguće. Primjerice, detektira nečiji život od prije 70 000 godina. Suludo. Ali zanimljivi su opisi boje duša prema nivoima razvoja svijesti i opisi te nematerijalne dimenzije. Povezujem to s ovim tradicionalnim hindu spisima i ima dodirnih točaka.

Mislim da ću si ovih dana priuštiti masažu. Ako tko ima kakvu sugestiju za područje Zagreba, da nije skupo, a da valja, neka mi javi. Može i na mail ako ne želi javno.
Bedtime now, dosta je kasno za moj ukus.

Btw što se dešava s blogovima nekih ljudi koje pratim? Nema ničeg na njihovim stranicama. Npr. Coprnjica!

Post je objavljen 04.01.2017. u 00:22 sati.