Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Sveti Križ i paganski blog



Sveti Križ čine divan park, šetnica i srednjovjekovna, dobro, visokim ogradama, zaštićena srednjovjekovna crkva. Odozgor je najbolji pogled na Rijeku i okolicu, mi obično vodimo goste, a u sklopu astronomskog centra je i terasa s kafićem s pogledom. Jin isto voli biti gore, jer, iako se čuju detonacije iz grada, osjeća se prilično sigurno. Jučer je pak, pričao nam šetač s psom, i to bilo ugroženo, gorilo je, mladi su zapalili, on je zvao vatrogasce koji su brzo došli i ugasili, ali su mu usput i rekli da to i nisu intervencije za njih.
Inače otkako imam psa doček nove godine mi je najomraženija noć u godini. Samo čekam da prođe ponoć i malo se smire eksplozivne orgije, glavna zabava je smirivati psa, ne može se čitati pa se zabavljam na kompu. Tak sam sinoć radio kalendare, Mišku se svidio onaj za drugaricu pa sam i njemu izradio jedan, objavio na blogu post i na twitteru se javio nakon više od pol godine, pratio pripreme za doček frendica na fejsu i instagramu, a i na fejs stavio najnoviji selfić. Zanimljivo da je na twitteru na kojem ništa ne objavljujem zabilježeno više nego dvostruko posjeta nego na blogu, isti broj (dva) reagiranja, ovdje su komentirale Lastavica i Annaboni i nakon dvadesetak minuta post je nestao s naslovnice, zadnjih par mjeseci pratim to, nije mi jasno zašto, pa nakon 12 godina bloganja sam oguglao na politiku servisa i ne šprdam se više s favoritima uredništva, na fejsu je broj reagiranja i posjeta znatno veći, ali to je već normalno.
Napravio sam još neke korisne sitnice na kompu, pročitao par postova blogerica s drugih servisa (inače s vremena na vrijeme objave nešto i ovdje gdje im je bio matični blog) na koje sam preplaćen, bio na dva chata i napokon, nakon više nego obično maženja s Jinom, legao u krevet. Oko šest smo izašli i guštali u jutarnjoj šetnji, u jednom stanu, srećom dvije ulice iznad nas, se još vrištalo uz odvrnutu muziku.
Nasmijao sam se, nije mi falila ta zabava, život je lijep.

Post je objavljen 01.01.2017. u 11:39 sati.