Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agness

Marketing

KAKO, MOLIM ili Sretno je kad je SEDAM zadnje

Da, znam, nije me bilo već stoljeće. Ali tek sam se vratila iz Kine, od zmaja Ksavera, sve ću vam ispričati iza Nove godine. Jedva sam živa ostala.

2016. je bila za sve vas bezvezna godina i tmurna, puna monotonih i depresivnih događanja boje dosadne cigle. Zbog toga sam jako puno zaradila, a i dobro se zabavila. Zato ću kupiti onaj nevidljivi dvorac, gotičkog stila u Gljivoludnoj šumi.
2017. će, predmnijevam, biti mnogo zanimljivija ali i morbidnija. Sve će biti u znaku psihodelično ljubičaste.



Znam da će svatko slaviti na svoj način, neki na kauču, neki u restoranu, kafiću ili disku, a neki kao ja u krugu s ekipom uz vatricu.
Za sve vas koji nemaju savršeno magično- ludastu kompaniju, sigurna sam, neće vam biti lako. Uvijek se nađe onaj netko, pa čak i za doček, ubojica atmosfere, gunđalo, nezadovoljni čovječuljak ili ženica, dežurni nepija i sudac . Da bi izbjegli to njihovo raspoloženje i pretvorili ga u sebi jednakog entuzijasta potreban vam je jedan trominutni receptić, kojeg ćete mu uliti u juhu, vodu, mljekicu, mlaki čaj ili bilo što tekuće što ti zlotvori pojedu ili popiju. Dovoljne su sasvim 33 sekunde da djeluje. Od tvrdog oraha pretvorit će se u kraljicu tj. kralja svake vrste zabave, toliko da će izvoditi cirkusarije i ludarije, a ujutro se neće ničeg sjećati, tj. imat će lažno sjećanje sebe kao glavnog Grincha dočeka Nove Godine.

Za napitak "Ubojica zlovolje" vam treba:

- 0,5 dcl vode
- pola žlice sode bikarbone
- pola žlice peruti
- osmijeh malog djeteta
i
- jedan štucaj stare bake
Nakon toga ni Babaroga, a ni prevrući čaj mu neće pokvariti raspoloženje.
Sada idem peći kolače od Gospine trave koja to nije i čoko- kokos tortu s preljevom od Protudepresivne gljive. Poslije moram ispeglati svoj svečani crveni plašt sa zlatnim obrubom.


Želim vam sretne blagdane i gljivastičnu, fantastičnu i plaštastičnu 2017. godinu. Ako vam zatrebam samo se javite. Znate gdje sam. Živjeli
Voli vas vaša Anjeta Katarič Petrojevna znana kao Agneza




Post je objavljen 30.12.2016. u 19:24 sati.