Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iznajmljivanjestanova

Marketing

Izgradnja dva luksuzna ljetovališta Valamar Rivijere vrijednih 562 milijuna kuna

U ta dva ljetovališta radit će više od 620 zaposlenika, a u samu izgradnji uključen je lokalni građevinski sektor, s tim da je čak 55 posto lokalnih tvrtaka i dobavljača opreme iz Istre", rekao je Kukurin.
Radovi na dva luksuzna ljetovališta u Rapcu - Family Life Bellevue Resort i Valamar Girandella Resort u punom su jeku, a te su trenutačno najveće investicije Valamar Rivijere vrijedne 562 milijuna kuna, istaknuto je u utorak tijekom obilaska tih gradilišta.
Izgradnja dvaju novih luksuznih ljetovališta sa 764 sobe i više od 2700 postelja zasigurno će Rabac repozicionirati u vodeću destinaciju visoke kategorije, a višestruko će koristiti i cijeloj lokalnoj zajednici, istaknuli su čelnici Valamar Riviere, koji su u utorak o radovima na najvećem gradilištu u hrvatskom turizmu izvijestili i istarskog župana Valtera Flegu te labinskoga gradonačelnika i saborskog zastupnika Tulia Demetliku.
Kako je istaknuo predsjednik Uprave Valamar Rivijere Željko Kukurin, otvaranjem ljetovališta u svibnju iduće godine otvorit će se čak 350 novih radnih mjesta,
zbog čega su u Valamaru već počeli zapošljavati nove kadrove apartmani Istra

Post je objavljen 28.12.2016. u 11:46 sati.