Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Cure i odlasci s bloga



Evo pročitah, ja uvijek posljednji saznam, odnosno pročitao sam i kod Dražena al mi nije djelovalo uvjerljivo, a na drugim blogovima iskreno žale, pa je to valjda to, da Dražen odlazi, odnosno privremeno zatvara blog o hrani, imao je on, što se mene tiče, znatno zanimljiviji blog, al ovaj je valjda jedini, naravno uz nenadmašan Eurov, s par stotina vjernih fanova.
Uživam u slobodnim danima, danas sam i rješavao neke stvari koje obično ne stignem, u našem kapitalizmu je dobro što djelatnici vrlo često nisu motivirani i nisu lojalni svom poslodavcu, tako da sam dobio koristan savjet oko statusa love koji sam trebao riješiti, inače bih bio prevaren kao i obično. Bio je divan sunčan dan, imam hrpu fotki, al eto, evo samo tri, iz i ispred birtije. Razgovor koji sam čuo zavređuje posebnu priču, da sam ga kao što znam doslovno prepričao, bilo bi opet, vidi mašte starog pokvarenjaka, od par baba za koje kod takvih postova saznam da uporno čitaju štivo koje nije za njih.
Ove cure na fotki su itekako dovoljne za post ovdje, ja neću otići, čekam Eura da odustane, njegov blog je nešto stariji.
Sutra napišem možda i ranije post, imam puno fotki pa ne ostanu neiskorištene, a danas mi je poštom iz Zagreba stigao lijep dar, najnovija knjiga prijatelja pjesnika, ovaj put bez posvete, valjda da barem razmislim zašto. Nisam mogao doći na riječko predstavljanje knjige, a što Dražen veli, taština je opaka stvar, svejedno divno, budem pisao o knjizi, zasad je samo opipavam.






Post je objavljen 27.12.2016. u 21:13 sati.