Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IZGLASANO JE: IMAMO TAJNIKA MUP-a RH DARIA HREBAKA (HSLS)



PREDSJEDNIK HRVATSKE VLADE ANDREJ PLENKOVIĆ ODLUČIO JE: DA DARIO HREBAK BUDE NA MJESTU DRŽAVNOG TAJNIKA U MUP-u.

Potpredsjednik HSLS-a i predsjednik ogranka Bjelovar - HSLS-a Dario Hrebak (na slici) je na zatvorenoj 13-toj sjednici Vlade Republike Hrvatske imenovan državnim tajnikom u MUP-u RH.

Hrebak je rođen 11. rujna 1981. u Bjelovaru. Po zanimanju je diplomirani kriminalist, on je bio zaposlen u policijskoj upravi Bjelovar, a u zadnje vrijeme radio je u PU zagrebačkoj.

Na posljednjim parlamentarnim izborima kao šesti u II. izbornoj jedinici na listi HDZ-HSLS Hrebak je ostvario 4.109 preferencijalnih glasova. U Hrvatski sabor nije ušao jer ga je s većim brojem preferencijalnim glasovima pretekao 14-ti s liste, Milijan Brkić.

Zagrebačka organizacija HDZ-a kao kandidata za državnog tajnika u MUP-u RH istaknula je Željka Fiolića, diplomiranog inženjera sigurnosti, nekadašnjeg djelatnika MUP-a RH i bivšeg saborskog zastupnika HDZ-a.

Dario Hrebak je proveo kao zastupnik HSLS-a 6 mjeseci u 8. sazivu Sabora, i potom je krizom parlament raspušteni... Nedavno je Hrebak, objavio kandidaturu za gradonačelnika grada Bjelovara.

Sjećam se kada je bio do-župan BBŽ-a Alen Baščevan (HSLS); on i Hrebak tada za vrijeme izbora bili su s mnom u komunikaciji. Oni su mi predložili da za njih špijuniram i uhodim ljude iz HEP-a koji su njihove izborne plakate uklanjali, sa električnih stupova i drugih mjesta. Da fotografiram i fotografije im dostavim... Za te aktivnosti oni su mi platili...

Evo, to je dokaz da HSLS je davao mito i meni, a sigurno je davao i drugim ljudima. Na taj način njihovi ljudi su dolazili do državnih funkcija... Sad znate kako će novi tajnik raditi. HDZ-e u svom kadroviranju postavio je svoje ljude na sva ključna mjesta u gradovima i državi... Ne treba zaboraviti da HDZ-HSLS su uništili Hrvatski narod.

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-------------------------------------------------
Objavljeno: 24.12.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3475.


Post je objavljen 24.12.2016. u 21:28 sati.