Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obrucnabacvi

Marketing

MIRO BULJ O VELEIZDAJI

IZ BOŽIĆNE ČESTITKE NADBISKUPA BOZANIĆA


Božić govori o Božjim osobinama, o Božjem odnosu prema čovjeku, njegovoj blizini, nenametljivosti i obazrivosti,

U Božićnoj čestitki zagrebački nadbiskup je također naveo da nam Božić govori o Bogu, o Božjim osobinama, o Božjem odnosu prema nama, o Božjoj blizini, o Božjoj nenametljivosti, o Božjoj obazrivosti.

"O tome nam govori i biblijska predaja o Isusovu rođenju. Isus je došao na svijet, a da nije poremetio mir nijedne ljudske kuće. Rodio se u štalici. Nebeski Otac za rođenje svojega Sina nije organizirao kraljevski doček. Prvi su mu se poklonili siromašni pastiri. Mudrace, pak, s istoka sjaj jedne zvijezde dopratio je do Isusa u Betlehemu. On je zato Emanuel – s nama Bog!", rekao je Bozanić

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Bulj žestoko napao Kolindu i Stiera zbog pregovora sa Srbijom!


‘[PREDSJEDNICE RH, MINISTRE VANJSKIH POSLOVA, TKO VAM JE DAO ZA PRAVO DA HRVATSKE BRANITELJE OSTAVITE NA MILOST I NEMILOST ČELNICIMA SRBIJE, AGRESORIMA, ČETNICIMA VUČIĆU I NIKOLIĆU?

NADLEŽNI STE I ODGOVORNI ZA DIPLOMACIJU, HITNO BLOKIRAJTE 23. POGLAVLJE U PRETPRISTUPNIM PREGOVORIMA SRBIJE S EU!]


Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović i ministar vanjskih poslova u Vladi RH su nadležni i odgovorni su za vanjsku politiku i otvaranje poglavlja 23, pravosuđe u pred pretpristupnim pregovorima Srbije s Europskom unijom, gdje je ostalo pravo Srbiji na univerzalnu jurisdikciju. Time su dopustili zločincima i agresorima 90-tih na Republiku Hrvatsku šešeljevcima, četničku, Predsjedniku Vlade RS Vučiću i četničkom vojvodi, predsjedniku Srbije Nikoliću da im hrvatski branitelji budu lovina na otvorenom lovištu, gdje god i kad im padne na pamet.

Ovim je ugrožena nacionalna sigurnost hrvatskih državljana, branitelja koji su najzaslužniji za stvaranje Republike Hrvatske.

Pokušaj prikrivanja sramotnog poteza, odobrenja otvaranja Srbiji 23. poglavlja da ostane ispod tepiha, bačena je dimna zavjesa zvana poglavlje 26, kojim je Hrvatska blokirala Srbiju, ali samo na par dana. Danas se sa tim prozirnim potezom ruga i sam Predsjednik Vlade RS četnik Vučić, istovremeno dok napada i vrijeđa Hrvatsku državu, osloboditeljske VRO operacije u Domovinskom ratu i njene žrtve.

Umjesto da uhitimo i sudimo agresore i četnike koji su pozivali i počinili zločin na području RH, godinama se govore laži o Domovinskom ratu, iskrivljuje se istina o Hrvatskom vojniku, izruguje sa žrtvama Domovinskog rata, baca se blata na postrojbe, oznake postrojbi pod kojim su brojni suborci dali svoj život u pravednom Domovinskom ratu.

Morate znati da Hrvatska nije slučajna država, nego krvlju obranjena!




JUDINE ŠKUDE'

Bulj: 'Parama hrvatske sirotinje kupovat ćemo što je bilo naše, to samo ukazuje da je više vlada izdalo hrvatske interese'

Bulj kaže da "narod mora znati imena odgovornih za ovo, jer narod je sve to skupo platio i plaća."

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj ustvrdio je u subotu navečer kako činjenica da ćemo "hrvatskim novcem, parama hrvatske sirotinje sada morati kupovati nešto što je već bilo naše, a radi se o Ini, ukazuje da je ne samo jedna, već više hrvatskih vlada bilo upleteno u izdaju nacionalnih interesa i prodaju nacionalnog blaga".

"Judine škude koje pojedincima zveckaju u džepu naša država mora skupo naplatiti. Njih treba uhititi i pod hitno procesuirati", napisao je Bulj na svom facebook profilu nakon što je premijer Andrej Plenković objavio da je MOL dobio arbitražni spor protiv Hrvatske u Ženevi nakon čega je Hrvatska donijela odluku o povratku Ine u hrvatsko vlasništvo otkupom cjelokupnog udjela koji u njoj ima MOL.

Bulj kaže da "narod mora znati imena odgovornih za ovo, jer narod je sve to skupo platio i plaća."

"Mora se znati tko je za sitan novac prodao Bijele noći, tko je šurovao sa strancima i kako se prodala Ina, a moraju se znati i svi pomagači koji su zadnjih godina te prljave rabote pokušali prikriti. Ni ja ni moje kolege iz Mosta nećemo stati dok krivci ne budu kažnjeni", ustvrdio je Bulj.


izvor: narod hr.

Post je objavljen 24.12.2016. u 19:58 sati.