Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

fažol

danas san slučajno naletija na emisiju u kojoj neki američki doktor priča o blagotvornoj konzumaciji fažola. ja volin fažol, mislin kad nisu tripice u pitanju, i poznato mi je njegovo blagotvorno djelovanje. primjera radi, propuše ti sve kanale, a ako nekog ne želiš u svojoj blizini pustiš bojne otrove na biološkoj, eco bazi.

i sa kaže taj doktor da on svaki dan ji fažol. neznan jeli ga jia kad je snima emisiju ali ga je ona voditeljica nekako čudno gledala, nako, s odstojanja. jia san i ja svaki dan fažol u vojsci al samo zato šta drugo ništa nije valjalo a bile su tu i gas maske pa nije bilo problema ni sa bojnim otrovima na biološkoj, eco bazi.

e, ali nije poanta u tome. poanta je da on reklamira, dakle čini propagandu, kako je fažol osim šta je blagotvoran na organizam uz to još i jeftin, znači moš se jeftino prehranjivat, i eto zajeba. normalno, sa ćete se vi pitat kako u tome može bit zajeba? lipo. kolko kod nas dođe kil fažola, ode kod mene oko 20-25 kn a oni od prije nekoliko godina je ispo 20 kn. je,je, nemojte zablesit, fažol može stat neograničeno a da pritom ne gubi ništa od svoji nutritivnih vrijednosti, samo šta ga za svaku godinu stajanja moraš močit sat duže.

e sad, sve bi to bilo u redu da se oni yupiji ne hrane trendovski. dašta da ćete se pitat kakve to ima veze, e ali ima. ima utoliko šta ti yupiji dilaju dionicama i kad jave onima svojin dioničarima koliko je fažol zdrav oni će oma smanjit proizvodnju fažola kako bi mu digli cinu. i zato ja pridlažen da cilu slavoniju zasijemo fažolom. pošto može stat neograničeno na tržište ga možemo puštat onda kad je cina najveća, a kad mu pada onda u silose, ako dođe do kakog sranja bar narod neće bit gladan, a usput možemo popunit i rupe u proračunu. eto.

Post je objavljen 23.12.2016. u 17:30 sati.