Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carjestvarnogol

Marketing

Ma mrzimo se više, brate!



Ma mrzimo se više, brate! Ajmo! Jedan na drugoga, ti ćeš meni mater, ja ću tebi mater! Nemamo istu majicu, tvoja je jeftina, ti si siromašan i smrdiš, smrdiš jaaaaaako i miči se od mene s tom vrećom punom praznih pvc boca! Ne sviđa mi se tvoj smijeh, izgledaš ko debil, onako baš jako, ne piješ pivo nisi muško, ajde još reci da si gej pa da te iscipelarimo negdje u mraku! Mrzimo se više, daj, premalo mi to jedni drugima pokazujemo, ti navijaš za hajduk, ja za dinamo, jebeni blitvaru dođi da te razbijem, jednim potezom te smjestim pod zemlju! Otruj mi psa, mačku, papagaja, čovječe, ja ću ti zadavit ribicu i iščupati paradajz iz vrta, hrčeš, čujem te kroz zidove, i ideš preko reda vadit krv u laboratoriju, kao da ja to ne vidim! Ogrebi mi auto, hajde, i onda zajedno ogrebimo aute skuplje od 150 tisuća kuna, jebi im mater, imaju para, daju banke kredit, daju i sirotinji, ajmo razbit stakla na tim kliznim vratima od banke i poserimo se na tipke od bankomata, al prije toga daj iščupajmo sise sve i jednoj šalterskoj radnici i tamo, i na pošti, i u općini pogotovo!
I ne glumimo kulturu, ljepotu, ne govorimo si dobar dan, ne vjerujmo blagajnici da nema tih deset lipa da ti vrati, laže ona, lažu svi, ej uzimaju pdv na zrak, ma ne dajmo im gušta, napišimo psovku na izborni listić i objavit će to po svim portalima, kao - pravi smo džekovi, selebriti ej!
Daj, mrzimo se malo još, hajde, ružna mi je ta tvoja boja kože, baš je odvratna, govoriš drugim jezikom, ne vjerujemo u istog boga, bog je jedan al to nije onaj tvoj nego ovaj moj! Alo! Tvoje je dijete konkurencija mom djetetu, ja ću svom kupit patike od 4 hiljade kuna, custom made, i zadužit ću se za ajfon, i potplatit ću voditeljicu zbora da moje a ne tvoje dijete pjeva solo dionicu, i trenera ću platit da moje dijete a ne tvoje proda u bolji klub jer ti to tako ide, stari moj, i ti se s tim pomiri, kakav talent, pare, pareee... I ide mi na živce što mi susjed gleda u prozor, dignut ću zid, najveći i najdeblji i s najvećim biljkama i onim kovanim ukrasima, i ukrast ću mu koji kvadrat usput jer je ionako njegov pradjed bio gad prema mom pradjedu pa hajde da izravnamo račun, nek se zna!
I da, utjerajmo pravdu više, hajde, jebimo mater svima, svima, gradonačelniku, predsjednici, učiteljici iz osnovne jer nam je dala dvojku, spremačici iz srednje škole jer nam je maznula opremu od tjelesnog, hajmo, daj napišimo grafit na ulazna vrata, bez zvjezdica, čisto ono - jebemo vam mater, preventivno!
I da, govna jedna od političara, kradu milijune, nama ostaju mrvice, jebem ti rad na crno za 20 kuna na sat, i branje šparuga i čišćenje apartmana ovim novopečenim kapitalistima koji si međusobno kukaju kako grozne goste imaju, daj nama tog gosta pa ćeš me čuti koliko ću kukati! Uzmimo im sve, i njima, i državi, kakva država, halo, diznilend, uzmimo i švabama eure po bauštelama, isto na crno, kao da smo zaboravili drugi svjetski, a?!
Mrzimo se još, nismo dovoljno, daj, imaš premale usne, napumpaj si sise kozo, ružna si, nauči hodat u tim štiklama, nju je svako roštiljao, drolja, daj, naplati joj tu frizuru sto eura čovječe vidiš da guska ne razlikuje šampon od regeneratora, ajmo, ajmo! I njenom mužu daj prodaj rabljeni dio za auto kao da je novi, ko ga jebe, glupan nepismeni, kurči se jer je advokat a ogulio bi vlastitu mamu da je slučajno zastupa, ej!
Ajmo pljačkat malo, daj ja bi svarovski jahtu, i kuću na 150 katova, i snoubordao bi na himalaji, to valjda nije još niko, kupio bi nogometni klub, guzio po jednu manekenku svaki dan, to je život!
- Ja imam više!
- Ne, ja imam više!
- Ja imam ljepše!
- Ne, ja imam ljepše!
- Ja imam novije!
- Ne ja imam novije!
- Ja imam skuplje!
- Ne, ja imam skuplje!
- Ja imam moć!
- Ne, ja imam moć!
- Ja imam više birača!
- Ne, ja imam više birača!
- Ja imam više lajkova!
- Ne, ja imam više lajkova!
Mrzimo se još, daj, nikako da to napravimo, ajmo, dignut granice, oružje u ruke, idemo se mrziti, ja ću tebi ubiti roditelje, ti ćeš meni ubiti roditelje, ti meni siluj sestru i ja ću silovati tvoju, i da, nemojmo si zaboravit silovati i žene, i opljačkajmo si kuću, daj tv, zlato, laptop, jebi ga rat je, smije se. Ajmo još dalje malo pucati i ubijat, ne, ne pucat, ajmo to perfidno, ajmo ekonomski eksploatirat one glupane na jugu i istoku, sami će crknut od gladi il od rata jer ionako nemaju šta izgubiti.
Ajmo i dalje, ajmo zapalit sve, ali sve, ajmo zapalit sela, gradove, metropole, ajmo čitavu planetu zalit benzinom i nek ode u tri pičke materine, jebote, ajmo daj, samo se jednom živi, ionako je sve išlo u kurac!


déja` vu
DOKLE?
déja` vu
DOKLE?
déja` vu



Post je objavljen 20.12.2016. u 20:14 sati.