Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/herctennis

Marketing

2016: (-35) vs (35+) 5/4

Proteklog weekend-a, točnije u subotu, 10.12, odigran je još jedan revijalni Božićni susret između ekipa (-35) i (35+). Susret se igrao u Mostaru na terenima TC Mostar s početkom u 10 h. Zbog zimskih uvjeta i smrznutih terena mečevi su odigrani u balonima. Susret su u 10 (h) pojedinačnim mečevima otvorili dva Borisa: Medak vs Skoko, te u 11.30 h Ivan Ćorić vs Dado Jarak. Medak je, u neizvjesnom meču, punom preokreta pobijedio Skoku 6/4,3/6,11/9, gdje je Skoko u tie-break-u ispustio prednost 9/3 (vjerovali ili ne!). U drugom pojedinačnom meču Ivan Ćorić je svladao Dadu Jaraka sa 7/5,6/3 u kvalitetnom i dopadljivom meču, u kojem je Ćorić imao više koncentracije u odlučujućim poenima.
Drugi krug single mečeva su igrali: treći Boris (Dževlan) vs Igor Musa te Ivan Iličić (alias Slatki) vs Deni Vlaho. Druga serija mečeva je nešto lakše otišla na stranu ekipe 35+, budući da je Musa pobjedio Dževlana 7/6,6/2, dok je Slatki porazio Vlahu 6/1,7/5 (Vlahi i nije bilo baš ˝slatko˝). Time je ukupni rezultat doveden u egal.
I kada se očekivao vrhunac napetosti singe serije mečeva, opet iznenadjenje (ovaj put negativno). Cico (Kristijan Vujnović) u posljednji trenutak otkazuje svoj meč protiv Ivana Čolaka br.1 (Cike), koji nakon višednevnog iščekivanja predmetnog meča, ostaje neutješan, u nevjerici, ljutnji, tuzi....i bez meča. Ali mu je ipak laknulo kad je meč pribrojen njegovoj ekipi zbog nedolaska protivnika. Šesti singl meč potom igraju Filip Šaravanja vs Ivan Čilak (drugi), alias Čoke. Šaravanja dominantno ostvaruje pobjedu 6/2,6/3, te još jedanput pokazuje da nastup na mastersu ove godine nije bio splet sretnih okolnosti. Dakle, opet, neizvjesno, napeto....gutavo. 3/3 nakon single mečeva.

Nakon sto su kapetani ekipa nominirali igrace za parove za obje ekipe, započinje odlučujući krug igre parova, u kojem je, gle čuda, nastavljena rezultatska neizvjesnost, koja je samo kulminirala. Najprije je par Cika/Ćorić svladao par Musa/Jarak 7/6,6/4, u neizvjesnom meču, u kojem su Musa/Jarak u obadva seta ispustili break prednosti. U drugom meču parova Skoko/Šaravanja dobrom su igrom nadigrali i pobjedili par Dževlan/Čoke 7/5,6/1 (Skoko doživio barem malu utjehu nakon ˝onakvog˝ poraza u single-u, čime je ukupni rezultat bio izjednačen na 4-4.
Povjest se ponavlja, moglo se čuti....Ima li kraja drami, zar je opet suđeno da zadnji meč odlučuje...svi su se pitali.
U posljednjem odlučujućem meču parova, obračunali su se Medak/Vlaho vs Slatki/Bata. Da, Goran Bevanda alias Bata, koji je doveden praktički ˝s njive˝, kako se nebi otkazao i dubl meč, budući da je Cico otkazao nastup za svoju ekipu. Bata, svaka čast...bravo! Tako sastavljen par, ˝na brzinu˝, nije uspio parirati raspoloženom paru Medak/Vlaho. Potonji su riješili meč u svoju korist 6/3,7/5. i tako osigurali ukupnu pobjedu svojoj ekipi 5/4. Slavlje....grudnjaci u zraku...
Čestitke Šaravanji i Medaku, koji su bili najučinkovitiji za svoje ekipe. Nakon meča druženje je nastavljeno u caffe Opera do fajronta. Uhhh...

Post je objavljen 18.12.2016. u 16:23 sati.