Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

POGODBA ELLE KENNEDY





Pogodba Elle Kennedy

Izdavač: Naklada Neptun

1.knjiga iz serijala OFF- CAMPUS

Hannah je studentica glazbe na fakultetu Briar. Živi u studenskom domu u kampusu, ima stipendiju za koju se mora svake godine natjecati i uz to radi. Iako je vrlo sigurna u sebe ta sigurnost se počinje gubiti kad se radi o ljubavi i zavođenju, a sve zbog neugodnog događaja iz prošlosti. Hannah se zagledala u sveučilišnog nogometaša Justina, ali on nju uopće ne primjećuje. Sve do jednog dana kada je završilo predavanje iz etike, ali nije je samo Justin tada primijetio,primjetio ju je i Garrett.

Garrett je iz ispita etike dobio jedan i počinje nagovarati Hannah da mu drži privatne instrukcije. U nagovaranju je stvarno jako dobar, a Hannah ne želi imati posla sa hokejaškim kapetanom kojeg smatra djetinjastim, iritantnim i nadasve umišljenim. Ali kako svatko od nas ima slabu točku tako je i Garrett pronašao Hanninu, i na kraju Garrett pobjeđuje. Hannah i Garrett sklapaju pogodbu, ona njemu daje privatne instrukcije, a on njoj lažni spoj kako bi Justina napravila ljubomornim i kako bi je konačno primijetio. Garrett ima jedan jedini cilj u životu ,a to je da se profesionalno bavi hokejom, završi studij i nema vremena za ozbiljnu vezu. Garrett živi sa cimerima izvan kampusa, a Hannah dolazi kod njega radi instrukcija. Zajedničko druženje pretvara se u pravo prijateljstvo, ali tko zna možda čak i u nešto više.


Zanimljiva, lagana priča o ljubavi, sportu,studentskom životu i mladim ljudima koji imaju svoje stavove. Priču nam naizmjenično pričaju Hannah ili Garrett, njihova poglavlja se nadovezuju i stvaraju jednu divnu priču. Kao i u svakoj priči tako i u ovoj glavni junaci imaju svoje traume iz prošlosti koje su ih na neki način obilježile. Zbog toga su vrlo nepovjerljivi , imaju svoja pravila koja neki neće razumjeti, njihovu prošlost ne znaju čak ni njihovi cimeri koji su im i najbolji prijatelji. Jedna ovako lijepa ljubavna priča na kraju mora imati i nekoliko zločestoća koje pokušavaju sve kako bi Hannah i Garretta rastavili. Prije samog čitanja ove knjige nisam imala nikakva očekivanja ( nisam čitala tuđe osvrte ni komentare tako da nisam ni znala o čemu se radi) i ugodno sam iznenađena. Uz ovu knjigu sam se baš dobro zabavljala i svakako je proporučam.



Post je objavljen 17.12.2016. u 16:59 sati.