Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Samo zbog Googlea



Vareš, mjesto srednje Bosne, s predratnom hrvatskom većinom, u ratu masovno raseljen, ja ga napustio godinu dvije nakon završene gimnazije 1977..
Imao je jak šahovski klub Vareš, pamtim sljedeće igrače :Brđanović, Kojić, Lukić, Šokić, Ščepanović, Prajo, Marković, Operta, Prošić, Kauzlarić, Gorak, Romić, Perović, Kalfić, Ganić, Antičević, tri Jelića, Trogrlić, Grgić i tako dalje, sigurno sam nekog zaboravio, al nisam sebe i još nekoliko zbilja dobrih koji su na jednom internet popisu zaboravljeni, nešto sam googlao na tom tragu i šokirao se rezultatom.
Isto tako mi je krivo kad se gugla frendica iz tog vremena Barbara, s kojom sam feštao na jednom od zadnih boravaka u Varešu, a koja je poginula u zadnjem ratu, dobije se osim mog spominjanja u jednom postu ružna fotka, što je objavila njena bivša škola, a bila je baš lijepa svojih zadnjih godina.
Povijest je višekratno na ovim prostorima pokazala svoju beskorisnost, pokušajmo se barem Googleom boriti protiv lažiranja belj
p.s.
Za piletinu imam u Rijeci zbilja besprijekornu i pouzdanu tetu, uostalom i boja krumpira koji se peče uz nju zna biti izdajnik.


Post je objavljen 16.12.2016. u 21:46 sati.