Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Svakidašnja psovka



Ništa od povećanja plaća u obrazovanju, glavno da su mediji objavili i da svi susjedi šetači pasa pitaju hoće li se proslaviti. Folovi ko volovi i polako, komentirao sam još prije nekoliko dana, ak se što duga sudski istjera, imamo nepredvidive sudove, a vlade su sve predvidive, još od one socijalističke, stezanje kaiša onima kojima padaju hlače.
Nisam mislio o tome pisati, u stvari krenuo sam raditi e-administraciju, naravno najprije sam ubacio sve i uključio perilicu, pa mi palo na pamet prebaciti fotke, usput preko messengera koordinirao primopredaju humanitarnih učeničkih darova, nije administracija zec, neće pobjeći, u stvari ja kompliciram, nemam word na kompu, a sustav je na tome, pa pokušavam inovativno kreirati identične tablice, radi mi se eto doma, uz svog psa, ne da mi se na radnom mjestu boraviti dulje od nužnog, no ipak ću, osjećam, na kraju gluplji popustiti, uostalom ima još vremena do učeničkih praznika kad su i sjednice.
Inače blagdani su uvelike počeli, juri se, toliko toga treba kupiti. Meni se sve češće sam od sebe gasi komp, u dubokoj je starosti, drugarici se gubi internet, njen je komp relativno nov, to onako usput, da nam ni u jednom trenu ne bude dosadno.




Post je objavljen 14.12.2016. u 11:20 sati.