Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnine11

Marketing

Janaf sklopio tri nova posla - vrijednost ugovora prelazi 125 milijuna kuna

Janaf je potpisao i višegodišnji ugovor o transportu nafte s češkim Unipetrolom na dionici Omišalj - Gola.
Potpisivanje toga ugovora još je jedan dokaz da strani poslovni partneri prepoznaju Janaf kao sigurnog i pouzdanog partnera koji može ispuniti najviše svjetske standarde u pružanju usluga transporta i skladištenja nafte, što, kako ističu iz Janfa, rezultira i nastavkom ostvarivanja dobrih poslovnih rezultata na inozemnim tržištima.
Ujedno se podsjeća da je Janaf nedavno u Zagrebu organizirao međunarodnu naftnu konferenciju "Izazovi i jačanje suradnje kao pokretači rasta", koja je okupila poslovne partnere Janafa iz Hrvatske i zemalja srednje i jugoistočne Europe kao i vodeće europski naftne stručnjake. Sudionici konferencije razmijenili su mišljenja, informacije i iskustva o najnovijim događajima i trendovima u naftnoj industriji te posebno transportu nafte i skladištenju nafte i naftnih derivata, a u cilju unapređenja poslovne suradnje i realizacije projekata od zajedničkog interesa, napominju iz Janafa.
Sve to utjecat će na stabilnost Janafa kao jednog od najznačajnijih poslovnih subjekata u Hrvatskoj i važnog čimbenika u energetskoj
sigurnosti ovog dijela Europe, navodi se u priopćenju stanovi Rijeka

Post je objavljen 12.12.2016. u 16:51 sati.