Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Jubilarni 2016. post!

Drage moje čitateljice i dragi čitatelji, obljetnice i jubileji mi nisu osobito važne stavke u životu, no tu i tamo je zanimljivo osvrnuti se unazad i pogledati učinjeno ... a današnji dan mi donosi jubilarni 2016. post u ovih gotovo 8 godina pisanja bloga (započeh sa pisanjem u siječnju 2009. što sve skupa daje prosjek objavljivanja 21 posta mjesečno ... i ja sam se začudio tom broju! wink)

Tim povodom sam obnovio i popis postova kojeg tu i tamo ažuriram i koji mi pomaže kod traženja mojih starijih tekstova, a nadam se da i poneko od vas tu i tamo zaluta do tog popisa - nova adresa je https://nepoznatizagrebblog.wordpress.com/

A ako ćete tokom praznika ili u bilo koje drugo vrijeme imati nešto slobodnog vremena možete mi i pomoći u traženju "nestalih postova". Naime, prema mojoj evidenciji (toj s popisa) do sada sam objavio 2016. postova. No, evidencija Blog.hr-a mi kazuje da sam ih zapravo objavio 2034 .. a ja nemam pojma otkuda dolazi taj nesrazmjer. Postoji mogućnost da je moja evidencija netočna, no mogu si zamisliti da je greška možda u 3-4 posta koja sam na ovaj ili onaj način preskočio ili krivo numerirao, a ne punih 18. S druge strane, možda Blog.hr broji i postove koje sam objavio pa povukao (npr kada sam objavio krivu fotku uz tekst ili kad sam ispravljao neke greške u tekstu, mijenjao naslov ...) ... ali, takvih je izmjena sigurno bilo više od 18.

Eto, ako netko od vas ima vremena i želje može mi pomoći u usklađivanju moje liste i stvarnog stanja postova - učitajte mjesec po mjesec postove (evo linka na prvi mjesec 2009. godine, dalje samo mijenjajte broj mjeseca i godine: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb/2009/01/) i usporedite sa mojim popisom pa ako je nešto krivo, javite mi. A kako ne bi radili dvostruki posao u komentaru ovog posta napišite koje ste mjesece pregledali.

Post je objavljen 12.12.2016. u 09:29 sati.