Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Idu noći, idu dani

"A što se u međuvremenu sve dogodilo?

Udruga HOS-a otkrila je u Jasenovcu spomen ploču s ustaškom parolom koja i dalje tamo nesmetano stoji.

Vlada je uredno odšutjela to kršenje zakona i Ustava. Premijer je izrazio pijetet jednima i drugima, sljedbenicima i žrtvama ustaša, i najavio da će osnovati povjerenstvo za ustaštvo, ali i za petokraku.

Predsjednica je rekla da se neće miješati u to kršenje Ustava. Umjesto toga, posvetila se upoznavanju hrvatske dječice sa činjenicom da među čokoladicama postoje i one srpske, te da one nisu podobne za konzumaciju.

Direktor HEP-a snimljen je kako govori da ga boli ona stvar za kršenje zakona pri zapošljavanju, jer nećak predsjednika uprave ima prednost pred braniteljem.

Ministar unutarnjih poslova nema pojma što je Ustavni sud, odnosno da on nije dio sudske vlasti, ali zato zna da mu ne vjeruje. U tom Ustavnom sudu i dalje sjedi osoba koja se lažno predstavljala i koja je umiješana u korupcijsku aferu.

Orepić i dalje sjedi u Vladi, a Most je i dalje u koaliciji s HDZ-om.

A Ministar policije ne koristi svoje zakonske i ustavne ovlasti, kao građanin i kao ministar, da podnese prijavu protiv nezakonitosti u radu pojedinih ustavnih sudaca, već javno vrijeđa cijeli Ustavni sud i ruši ga kao instituciju.

U tome ga podržava predsjednik Hrvatskog sabora.

Mediji otkrivaju da je Vlada odustala od štednje i da je dug u zdravstvu u proteklih godinu dana narastao s 1,1 na 2,7 milijardi kuna."

"Zbog svega ovoga, vijest o skidanju imuniteta Pernaru zbog grafiterstva (!) zvučala je istodobno nevjerojatno, a opet tako logično u zemlji u kojoj se krše Ustav i zakoni, tolerira to kršenje Ustava i zakona, a zakone i Ustav krše ili kršenje toleriraju upravo oni koji bi ih trebali provoditi i štititi."

Tomislav Klauški


Post je objavljen 10.12.2016. u 00:01 sati.