Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sekasmith2

Marketing

Rođendan x


Danas je mom sineku rođendan, što je izvrsno jer su mi Strelci neodoljivi (on mi je već odoljiv jer se poznamo dost dugo, od njegovog rođenja).

Pa smo računali kolko mu je godina pa nikak. Jebote ko bi to pamtil, to se stalno menja, kak je rekel neki klinjo. Uglavnom onda je on računal na kalkulator i nema 24 nego 23. Tak da i ja oću da imam 60 a ne 61, kaj sam ja gora od njega.

Kupila sam mu tortu u Kauflandu za 28 kn (sniženje, normalno), veli da je masna.

3 para čarapa, da kaj će mu, da ima čarape.

Bon za mob - je pa to se troši.

Pa 50 kn da se ima - nema on veze na kaj je to potrošil.

20 kn iz sažaljenja, pa se on vjerojatno sažalil na neki klinac u pekari, buhtlu i to, je pa mora dete jesti.

Danas je pojel ostatak sekelija koji ja jedem već tri dana i rekel je da je to skroz fino jelo i fino sam dobila dozvolu da to opet skuham. Viš kak lepo od njega.

Onda je naručil pizzu koja je trebala koštati 26,50 kn pa smo mislili bumo liku ostavili 3,50 kn il ne onda sam ja pogledala pošto fakat je pizza a ono 37 pa smo mu kurac ostavili, u međuvremenu je cijena pala na 34 kn pa opet niš nije dobil, a ja sam dobila čisto malo od pice a on je bil sretan ko beba kaj neću više. Sin, ne dostavljač.

I dobil je po svojoj želji i pivo: Neko pivo u nekoj limenki kaj je koštalo 3,50 kn, ja sam mu rekla da je koštalo 9,00 kn; vjerojatno je i bez alkohola, i da je žuja bolja, ma nemoj mislim si.


I dal mi je da ga poljubim i malo pošmajhlim, i da kaj bu on mene ljubil. A tak sam fina mekana i velika, a niko me neće maziti jebemu mater, osim Bibe koja misli da ja imam par kila viška, tak, dve, tri, a i kćer me poljubi i veli da sam debela i zračunala mi je da imam 45 kila viška. A ja mislim da bi prošlo i s 40 kila a ne 45 i tak smo proslavili rođendan.

Post je objavljen 08.12.2016. u 20:01 sati.